Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Regio

Jean Pierre verruilt zijn orgel voor Gennep

Na 31 trouwe dienstjaren heeft organist Jean Pierre Verhasselt besloten aan het einde van dit jaar te stoppen. De toetsenist van de Offerse kerk heeft een goede reden: hij en zijn vrouw Marian verhuizen binnenkort naar Gennep. Zo is te lezen op afferden-limburg.nl.

Na 31 trouwe dienstjaren heeft organist Jean Pierre Verhasselt besloten aan het einde van dit jaar te stoppen. De toetsenist van de Offerse kerk heeft een goede reden; hij en zijn vrouw Marian verhuizen binnenkort naar Gennep. Zo is te lezen op afferden-limburg.nl.

 

In Afferden vinden ze het jammer dat ze verder moeten zonder Jean Pierre.

 

 

We hebben hem leren kennen als een deskundig, betrokken en betrouwbaar persoon. Eind december of begin januari zullen wij op gepaste wijze afscheid nemen van Jean Pierre.

 

 

Het kerkkoor en het kerkbestuur zijn alvast op zoek naar een nieuwe organist. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jan Verijdt, telefoon 0485 – 532135.

 

 

Verwant

Gennep

De regio herbergt veel creatieve talenten, dat blijkt wel uit de expositie “Hoezo Vrije Tijd”. Museum Het Petershuis toont vanaf zondag 5 december 2021...