Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kindervuurwerkshow
Kindervuurwerkshow

Regio

Gratis Kindervuurwerkshow

De feestdagen staan voor de deur, en wat is er nu beter dan een groots vuurwerkspektakel om het jaar af te sluiten? Op vrijdag 29 december 2023 is het zover: de 2e editie van de Kindervuurwerkshow in Boxmeer, gepresenteerd door Ronde Tafel 126: Land van Cuijk & Noord-Limburg.

De feestdagen staan voor de deur, en wat is er nu beter dan een groots vuurwerkspektakel om het jaar af te sluiten? Op vrijdag 29 december 2023 is het zover: de 2e editie van de Kindervuurwerkshow in Boxmeer, gepresenteerd door Ronde Tafel 126: Land van Cuijk & Noord-Limburg.

 

De avond begint met een spetterend voorprogramma om 18.00 uur, waardoor de verwachtingen voor de vuurwerkshow alvast worden aangewakkerd. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de start van de vuurwerkshow om 19.15 uur. Bereid je voor op een visueel spektakel dat de lucht zal verlichten.

 

Dit jaar belooft het een waar festijn te worden op de sportvelden van Olympia ’18, waar jong en oud samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Het evenement is zorgvuldig gepland op een kindvriendelijk tijdstip zodat de jongsten onder ons ook kunnen genieten van het vuurspektakel.

 

In lijn met de kerstgedachte is de toegang tot de Kindervuurwerkshow volledig gratis. Een bewuste keuze, zodat families zonder zorgen kunnen genieten van de avond. De avond is niet alleen gevuld met prachtig vuurwerk, maar ook met opzwepende muziek en boeiend entertainment, waardoor het een complete ervaring wordt voor het hele gezin.

 

Stichting Leergeld

 

Een bijzonder aspect van de Kindervuurwerkshow is de speciale uitnodiging voor kinderen die de afgelopen jaren ondersteund zijn door Stichting Leergeld. Ronde Tafel 126 wil met deze actie niet alleen een magische avond bieden, maar ook extra aandacht vragen voor Stichting Leergeld, die zich inzet voor de deelname van alle kinderen aan school, sport, en spel.

 

Deze kerst draait het niet alleen om vuurwerk, het draait om het geven. Ronde Tafel 126 wil de kinderen die door Stichting Leergeld worden ondersteund, iets extra’s geven rondom de feestdagen.

 

Het evenement vindt plaats op de sportvelden van Olympia ’18, Graafseweg 34, Boxmeer. Toegang is gratis, en aanmelden is niet nodig. Kom te voet of met de fiets en deel samen met anderen de magie van deze avond.

 

Ronde Tafel zoekt lokale goede doelen

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Regio

Bijna 150 Bridgers uit de regio kwamen bijeen bij MSD Boxmeer voor een Bridgedrive ten behoeve van Het Marikenhuis. De opbrengst van € 5000,-...

Gemeente Gennep

In Noord-Limburg zijn bijna 20 kilometer heggen hersteld en nieuw geplant door gemeenten Bergen, Gennep en Mook en Middelaar. Dit herstelproject draagt bij aan...

Gennep

In het Land van Cuijk en Maasduinen hebben het Merletcollege en Elzendaalcollege-Metameer een succesvolle aanmeldweek voor het voortgezet onderwijs gehad. Brugklasleerlingen en ouders konden...