Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Literaire Ontmoeting met Franca Treur

In de reeks Literaire Ontmoetingen van BiblioPlus en Schouwburg Cuijk komt op dinsdag 13 november de bekende schrijfster Franca Treur naar Cuijk.

 

 

Franca Treur

 

 

Franca Treur (1979) groeide op in een dorpje in Zeeland in een gereformeerd boerengezin. Ze studeerde Nederlands en literatuurwetenschap in Leiden. Haar semi-autobiografische roman Dorsvloer vol confetti (2009) was het meest bejubelde debuut in jaren. De roman speelt zich af in een strenggelovige boerengemeenschap in Zeeland. Dorsvloer vol confetti draait om de rol van verhalen in een gemeenschap waarin één verhaal als de Waarheid wordt gezien.

 

 

Begin 2014 verscheen haar tweede roman De woongroep, gevolgd door de verhalenbundel X&Y (2016), haar laatste roman Hoor nu mijn stem (2017) en een bundeling korte psychologische verhalen, getiteld Slapend rijk en andere verhalen.

 

 

Net als in haar werk zoekt Franca Treur bij een schrijversbezoek naar verbinding, zij gaat graag in dialoog met haar publiek.

 

 

Franca Treur zal deze avond vertellen over haar boeken en voorlezen uit eigen werk. In de pauze is er de mogelijkheid boeken te kopen bij de eveneens aanwezige Boekhandel De Readshop uit Cuijk en door de schrijfster te laten signeren. Na de pauze kan het publiek met haar in gesprek.

 

 

BiblioPlus haalt topauteurs naar Cuijk

 

 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.schouwburgcuijk.nl en aan de kassa van de schouwburg.

 

 

Foto: Annaleen Louwes

 

 

Reacties