Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Toeristisch Platform Maasduinen-Venlo

Gennep

Maasduinen: Thailand, maar dan anders…

Wie er woont of werkt, weet het natuurlijk alláng. Maasduinen is een prachtig gebied. Laat de toeristen maar komen, vindt ondernemend Maasduinen.

 

 

Honderdvijfenzeventig ondernemers en diverse samenwerkingspartners waaronder Venlo Partners bundelen de krachten in het Toeristisch Platform Maasduinen-Venlo. Tijdens een ontbijtbijeenkomst trapten zij een nationale campagne af.

 

 

Saint-Tropez, het Gardameer, een Zuid-Amerikaanse savanne… Toeristisch Platform Maasduinen-Venlo kiest on-Hollandse beelden voor de komende campagne om Maasduinen op de kaart te zetten. De reden?

 

 

Op de mooiste plekjes in Maasduinen wáán je je ook in het buitenland.

 

 

Even eruit? In de Limburgse Maasduinen ben je écht even helemaal weg. Dag Thailand, hallo Maasduinen!

 

 

Waar ben je..?

Waar ben je..? Zo wordt de regio Maasduinen (van Middelaar in het noorden t/m Belfeld in het zuiden) straks overal in Nederland gepromoot.

 

 

Toeristisch Platform Maasduinen-Venlo

 

 

Jeske van Gerven van Toeristisch Platform Maasduinen:

 

 

‘Waar ben je…?’ is de meestgestelde vraag op sociale media. Mensen willen graag delen waar ze zijn en wat ze doen. We willen laten zien dat je ook in eigen land heerlijk kunt recreëren. Mensen kunnen vaak niet geloven dat het hier, zó verrassend dichtbij, zó mooi is!

 

 

Fijn dat je er bent!

Eenmaal op de mooiste plekjes in de Maasduinen, lees je op verschillende plekken: Fijn dat je er bent! Met deze hartelijke zin laat Limburg zien dat je meer dan welkom bent. Wie zijn aanwezigheid wil vereeuwigen, kan een foto maken bij één van de selfiespots. Één van deze selfiespots werd tijdens de ontbijtbijeenkomst dan ook feestelijk onthuld.

 

 

Bezoekers worden gestimuleerd deze selfies en de mooiste plekjes in de Maasduinen te delen op social media, waardoor de campagne nationale bekendheid krijgt. Ondernemend Maasduinen sloot de ontbijtbijeenkomst af met een feestelijke toost waardoor de campagne nu echt van start is!

 

 

Verwant

Milsbeek

De Wandelgidsen Milsbeek nodigen wandelliefhebbers uit voor een bijzondere gidswandeling door de prachtige natuurlijke gebieden van de Bulten en de Gebrande Kamp. Na het...

Regio

Op zaterdagmiddag heeft er een enorme natuurbrand gewoed in Nationaal Park De Maasduinen. De brandweer heeft de brand inmiddels volledig onder controle verklaard en...

Gennep

Ben jij geïnteresseerd in de natuur in jouw omgeving en wil je er graag meer over leren? Dan is de natuurbelevingscursus (NBC) van IVN...

Regio

Het Nationaal Park De Maasduinen is een prachtig stukje Nederlandse natuur. Met zijn unieke landschap van stuifduinen, heidevelden, bossen en vennen, herbergt het een...