Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Maasland

Regio

Maasland Radio 30 jaar

Maasland Radio viert haar dertigste jubileum met een speciaal weekend, inclusief een Top 100-uitzending, reünie-programma en ochtendverzoekplaten. Luisteraars maken kans op wellness-arrangementen, en jubileumgadgets worden gratis uitgedeeld tijdens het feestelijke evenement van 23 tot en met 26 december.

Trots markeert Maasland Radio haar dertigste jaar in de lucht met een groots jubileumweekend, dat aanvangt op zaterdag 23 december en doorgaat tot en met tweede kerstdag. Speciale programma’s en activiteiten worden ingezet om deze mijlpaal op passende wijze te vieren.

 

Maasland Jubileum Live

 

Op zaterdagochtend zendt Maasland de Maasland Top 100 van de afgelopen 30 jaar uit. Een muzikale reis door de tijd neemt luisteraars mee langs de meest gedenkwaardige hits. De avond sluit af met Maasland Jubileum Live, een feestelijk reünie-programma waarbij oudgedienden aanschuiven.

 

Luisteraars en (oud)-medewerkers zijn van harte welkom in de studio van 19.00 uur tot in de kleine uurtjes, waar ook gratis jubileumgadgets verkrijgbaar zijn.

 

Gedurende drie dagen kunnen luisteraars ’s ochtends verzoekplaten aanvragen, waarmee zij een persoonlijke noot aan het jubileumweekend kunnen toevoegen. Bovendien maakt elke dag iemand kans op een wellness-arrangement voor twee personen, waardoor het feest niet alleen muzikaal, maar ook ontspannend wordt.

 

30 jaar Maasland Radio

Een huis-aan-huiskrantje wordt verspreid met daarin de jubileumprogrammering, het overzicht van de Top 100 en een vermakelijke kruiswoordpuzzel

 

Maasland Radio nodigt het publiek uit om deel te nemen aan dit feestelijke jubileumweekend, waar muziek, nostalgie en gezelligheid samenkomen. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij het radiostation met trots terugblikt op drie decennia van muzikaal genot.

 

Maasland Radio en GennepNews zijn sinds begin 2018 partners en delen het regionale televisiekanaal TVL TV maar werken ook samen op redactioneel vlak.

 

Maasland schenkt Genneps archief

 

Maasland Radio

 

Opgericht in 1993, nét voor de roemruchte watersnoodkerst, is Maasland Radio de lokale radiozender van de gemeente Bergen en Gennep. De programmering biedt, naast muziek, hoofdzakelijk lokaal en regionaal nieuws.

 

Verwant

Regio

VPTZ Noordelijk Noord-Limburg biedt vrijwillige palliatieve zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Met een luisterend oor, troost en praktische hulp ondersteunen ze zowel...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

Na een pauze van drie jaar keert de braderie terug naar Gennep op 8 september, geleid door BIZ en EERI Markten. Lokale ondernemers kunnen...

Gemeente Gennep

In Gennep werd een datalek ontdekt na een online enquête tussen 2 en 9 april 2024, waarbij persoonlijke gegevens zichtbaar waren. De gemeente reageerde...