Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Regio

Maasvallei Mega Expo 2023

Op 20 april 2023 wordt de Maasvallei Mega Expo gehouden in het Van der Valk hotel in Cuijk. Het evenement wordt georganiseerd door het Maasvallei Netwerk, een ondernemersnetwerk dat zich uitstrekt van Nijmegen tot Venray en als doel heeft om ondernemers in het Land van Cuijk en Noord-Limburg te ondersteunen.

 

Het evenement brengt bedrijven en ondernemers uit de regio bij elkaar en biedt een ondernemersbeurs en netwerkborrel, met ruimte voor ontmoeting, nieuwe samenwerkingen en inspiratie.

 

Een van de hoogtepunten van de Maasvallei Mega Expo is de terugkeer van de business beurs, die na meer dan drie jaar afwezigheid weer wordt teruggebracht door Erik Wille en Puck Senders, gedreven ondernemerskoppel en eigenaren van het Maasvallei Netwerk. De beurs biedt een compleet verzorgde ervaring voor standhouders en bezoekers, met ruimte voor 50 exposanten en vier workshops.

 

Het Maasvallei Netwerk verwacht een groot aantal ondernemers uit de regio, wat zorgt voor verbinding en zichtbaarheid voor de deelnemers.

 

Maasvallei Netwerk

 

Het Maasvallei Netwerk heeft als missie om ondernemers in het Land van Cuijk en Noord-Limburg wind in de zeilen te geven. Het netwerk organiseert diverse evenementen, zoals Open Coffees, virtuele Coffee Connects, podcastseries en intervisielunches, om ondernemers uit de regio met elkaar te verbinden en te ondersteunen.

 

Erik Wille en Puck Senders

 

Het netwerk is opgericht en grootgebracht door Michel Hovenkamp en sinds 2021 overgedragen aan Erik Wille en Puck Senders. De strategische visie is ontwikkeld om zowel het netwerk als de aangesloten ondernemers naar een hoger niveau te tillen, door te zorgen voor verbinding, marketing en onderlinge ondersteuning.

 

Verwant

Gennep

De Joodse begraafplaats in Gennep wordt gerestaureerd als onderdeel van het Erfgoed Telt-project, terwijl het een stukje lokale Joodse geschiedenis en cultureel erfgoed behoudt...

Column

Dwarsliggert onthult in zijn nieuwste column op Gennep.News hoe scherpe kritiek een krachtig instrument kan zijn om lezers uit te dagen en een drang...

Gennep

In Gennep wordt een poppenkastvoorstelling genaamd 'Weet je wie ik ben?' gehouden, waarin op een speelse manier dementie wordt behandeld. Deze voorstelling is een...

Gennep

In Gennep is Kluspunt Gennep geopend, een dienstverleningsinitiatief in MFC De Goede Herder, ondersteund door vrijwilligers en bedoeld om inwoners te helpen met klussen...