Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nieuws

Medicura vangt het vertrek van Welzorg op

Medicura vangt het vertrek van Welzorg op door zich te vestigen in de regio met medische hulpmiddelen. De organisatie opent komend half jaar verschillende locaties in Boxmeer, Uden en Oss.

 

 

Servicepunt en mogelijke Zorgwinkel in Boxmeer

 

 

Medicura biedt medische hulpmiddelen aan iedereen met een hulpvraag of beperking. Dick van Aggel, directeur Medicura:

 

 

We vestigen ons graag in de regio. Op 6 april openen we alvast een servicepunt in zorgcentrum Symfonie, in het centrum van Boxmeer, een centrale plek met gratis parkeergelegenheid. Dit is handig is voor veel ouderen die gebruik maken van hulpmiddelen. Bij het servicepunt kunnen mensen terecht voor het huren en lenen van hulpmiddelen. Aan het Maasziekenhuis Pantein gaan we veelgebruikte hulpmiddelen leveren voor patiënten die onder behandeling zijn. Ook verkennen we in Boxmeer de mogelijkheid om een zorgwinkel te openen. Bij Zorgwinkels van Medicura kunnen mensen niet alleen hulpmiddelen huren en lenen, maar ook hulpmiddelen kopen.

 

 

Service

 

 

Het bieden van een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

 

 

Mensen die nu al hulpmiddelen willen lenen, huren of kopen, kunnen terecht op de website of bellen naar het servicenummer 088 007 11 00.

 

 

Met Serviceorganisatie Pantein Extra, die zo’n 20.000 ouderen in regio ondersteunt bij het langer thuis wonen, hebben we een speciale samenwerking. Leden van Pantein Extra krijgen extra voordelen, zoals korting in de Zorgwinkels en servicepunten van Medicura en gratis uitleen van loophulpmiddelen gedurende een bepaalde periode.

 

 

Aldus Van Aggel.

 

 

Medicura

 

 

Medicura levert al geruime tijd naar tevredenheid hulpmiddelen op diverse plekken in Nederland en is voornamelijk gespecialiseerd in zuiden van het land. Op dit moment heeft Medicura winkels in Boxtel en Den Bosch en een servicepunt in Schijndel. In het voorjaar komt er ook een servicepunt in Uden bij. En 1 juni opent de organisatie een winkel in Oss. De meest actuele informatie over de locaties van Medicura is beschikbaar op de website.

 

 

Medicura heeft met alle zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten voor het leveren van uitleenverpleegartikelen. De organisatie ondersteunt ook thuiszorgorganisaties, huisartsen en zorginstellingen met instructies en advies over medische hulpmiddelen.

 

 

Verwant

Regio

Op 12 mei organiseert Stichting Un eindje Um onder leiding van Maurice Fransen de Meidoornbloesemtocht door de betoverende Maasheggen en omliggende gebieden van Oeffelt,...

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Regio

Extravaganza op Elzendaalcollege Boxmeer biedt op 29 februari en 1 maart een avond vol wereldse optredens, geïnspireerd door steden over de hele wereld. Leerlingen...

Regio

Maasziekenhuis Pantein en de ProstaatKankerStichting organiseren op 1 maart een inloopbijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun naasten, in het kader van Wereldkankerdag. Het...