Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Mega Expo '24
Mega Expo '24

Gemeente Gennep

Mega Expo opnieuw succes

De Mega Expo ’24 in het Land van Cuijk en Noord-Limburg op 25 april trok een recordaantal exposanten, geleid door Erik Wille. Het evenement stond in het teken van gastvrijheid en creatieve standinrichting, waar ondernemers en bezoekers samenwerkten en hun zakelijke netwerk uitbreidden, tot grote trots van de organisatoren.

Op 25 april vond de tweede editie van de Mega Expo plaats, met een recordaantal deelnemende exposanten uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. De inspanningen van een grote groep regionale ondernemers hebben het evenement tot een nog groter succes gemaakt dan vorig jaar.

 

Erik Wille, een van de organisatoren, benadrukt het belang van deze prestatie:

 

“We hebben het gefixt, de Mega Expo ’24 is een feit! De bedrijven en ondernemers uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg staan op de kaart. Doel bereikt!”

 

Mega Expo ’24

 

Wat deze editie uniek maakte, was de nadruk op gastvrijheid en toegankelijkheid. Alle deelnemende exposanten fungeerden als gastheer en gastvrouw, waardoor een bijzondere sfeer ontstond. Opvallend waren de diverse give-aways en acties, evenals de creatieve inrichting van de stands. Erik Wille wijst op enkele opvallende elementen:

 

“Een snackmuur met luikjes, een complete buitenkeuken, een rad van fortuin met gulle winacties, elektrische fietsen, een prachtig ingerichte coffee corner en een echte kermis-grijpautomaat van hoofdsponsor Wux – Internetbureau vielen meteen in het oog.”

 

De samenwerking tussen ondernemers en bezoekers stond centraal. Erik Wille benadrukt het belang van deze interactie:

 

“De ondernemers zochten de samenwerking op met elkaar en met de bezoekers. En dat waren er weer véél dit jaar! Naast een leuke dag, mooie contacten en een fijne laagdrempelige sfeer werden er ook zaken gedaan en is het zakelijke netwerk van de deelnemers én bezoekers in een dag tijd enorm gegroeid.”

 

Met trots kijkt Erik Wille terug op het succes van de Mega Expo ’24: “We kunnen met een enorme trots en voldoening terugkijken op een ongelofelijk waardevol evenement.”

 

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES heeft een indrukwekkend korfbalseizoen afgesloten met meerdere finaleplekken. Hoewel het eerste team zilver behaalde, zijn de jeugdteams kampioen geworden. De toekomst van het...

Gemeente Gennep

Feest, drie scholen in de regio Gennep vieren succesvolle examenuitslagen. Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer verwelkomen geslaagden feestelijk. Trots en vreugde overheersen. Diploma-uitreikingen volgen binnenkort.

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...

Gemeente Gennep

Het Nederlands elftal doet dit jaar weer mee aan het EK. Het is voor het eerst sinds 2014. Oranjekoorts in Gennep blijft vooralsnog uit,...