Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

meidoornbloesemtocht
meidoornbloesemtocht

Regio

Meidoornbloesemtocht

Op 12 mei organiseert Stichting Un eindje Um onder leiding van Maurice Fransen de Meidoornbloesemtocht door de betoverende Maasheggen en omliggende gebieden van Oeffelt, Beugen en Boxmeer.

Op 12 mei staat er een bijzondere ervaring op de agenda voor wandelliefhebbers en natuurfanaten: de Meidoornbloesemtocht, georganiseerd door Stichting Un eindje Um, onder leiding van Maurice Fransen.

 

Meidoornbloesemtocht

 

De Meidoornbloesemtocht belooft een tocht te worden door de adembenemende Maasheggen en omliggende gebieden van Oeffelt, Beugen en Boxmeer. Met Café Die 2 als het levendige start- en eindpunt, biedt deze tocht diverse afstanden en starttijden om aan ieders wensen te voldoen.

 

Maasheggen

 

“De Meidoornbloesemtocht biedt deelnemers een kans om de schoonheid van de Maasheggen te ervaren,” legt Maurice Fransen uit.

 

“Dit evenement verbindt mensen met de pracht van ons landschap en laat hen de unieke charme van deze regio beleven.”

 

Vroege vogels kunnen al om 07.00 uur van start gaan voor de langere routes van 15, 20, 25 en 30 km, terwijl de kortere 5 en 10 km routes starten vanaf 08.00 tot 12.00 uur. Onderweg zijn er tal van pauzeplekken waar deelnemers kunnen genieten van een welverdiende rust en wat lekkers. Maurice:

 

“Langs de routes zijn er verschillende pauzeplekken waar deelnemers kunnen genieten van een verfrissend kopje koffie en wat lekkers. Het is belangrijk om even bij te tanken en te genieten van de omgeving.”

 

Met een gevarieerd landschap van onverharde paden en de bloeiende meidoorn, belooft deze tocht een visueel spektakel te worden. Het is dan ook geen wonder dat jong en oud, ervaren wandelaars en beginners, uitkijken naar deze bijzondere ervaring. Maurice:

 

“Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te verwelkomen op 12 mei voor een mooie dag in de Maasheggen.”

 

Dus, noteer 12 mei in je agenda en sluit je aan bij de Meidoornbloesemtocht voor een dag vol plezier, avontuur en verbinding met de prachtige natuur van de Maasheggen. Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met Maurice Fransen via 06-15669743.

 

Verwant

Uncategorized

Leerlingen van Elzendaalcollege-Metameer exposeren eindexamenwerk in De Weijer, Boxmeer, van 28 mei tot 11 juni. Thema "IN ACTIE!" inspireert een mix van meer dan...

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...

Gemeente Gennep

Noord-Limburg introduceert nieuwe fietsroutes langs de Maas, waar fietsers kunnen genieten van historie, natuur en religie. Met 18 routes variërend van kort tot lang,...

Gemeente Gennep

Op 16 mei 2024 organiseert vakbond FNV een informatieve avond in Cuijk om jou bij te praten over de prangende kwesties van energie armoede...