Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nationale Toerisme Top 2024 in Venlo
Nationale Toerisme Top 2024 in Venlo

Regio

Nationale Toerisme Top 2024

De Nationale Toerisme Top 2024 zal plaatsvinden in Venlo op maandag 23 september, met meer dan 500 professionals uit de sector die samenkomen voor inspiratie en netwerken. Limburg, als gastprovincie, en Venlo, als gaststad, zullen zich profileren als aantrekkelijke bestemmingen voor toerisme.

Op maandag 23 september vindt de Nationale Toerisme Top 2024 (NTT) plaats in Venlo. Dit jaarlijkse evenement, bijgewoond door meer dan 500 professionals uit de toeristische sector, belooft inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden.

 

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen, Gastvrij Nederland en de gastprovincie – dit keer Limburg – organiseren het, met de Maaspoort en Domani als centrale locaties.

 

Gastprovincie

 

Limburg speelt een integrale rol als gastprovincie. Stephan Satijn, gedeputeerde van Limburg, ziet dit als een kans om Limburg en Venlo te profileren als aantrekkelijke bestemmingen.

 

“Limburg heeft veel te bieden en we kunnen bezoekers ervaringen laten opdoen en ons visitekaartje afgeven.”

 

Gaststad

 

Venlo Convention Bureau en de gemeente Venlo hebben zich enorm ingespannen om de NTT naar Venlo te halen. Boy Haenen van Venlo Convention Bureau vertelt enthousiast:

 

“Het feit dat we dit evenement in onze stad mogen ontvangen zegt zeker ook iets over het sterke toeristische karakter van onze regio.”

 

Nationale Toerisme Top 2024

 

Bezoekers kunnen zichzelf trakteren op een heel weekend vol inspiratie. In de dagen voorafgaand aan het congres organiseren verschillende inspiratieprogramma’s de pracht van Limburg en met name de regio Venlo als toeristische bestemming.

 

“Van historische wandelingen tot culinaire ontdekkingstochten, er is voor elk wat wils.”

 

Toerisme Limburg bloeit op

 

Verwant

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....

Gemeente Gennep

Noord-Limburg introduceert nieuwe fietsroutes langs de Maas, waar fietsers kunnen genieten van historie, natuur en religie. Met 18 routes variërend van kort tot lang,...

Column

Teleurstelling heerst in de nieuwe column van Dwarsliggert over Gennep's afwezigheid bij het klokkenluiden van Europapa. Het 'Klein' zijn wordt beschouwd als een statement...

Gennep

Het Veteranen Anjerperk opent op het Vrijheidsplein in Gennep, als eerbetoon aan veteranen. Burgemeester Hans Teunissen leidt de ceremonie, waarbij de laatste anjers worden...