Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Dutch Adventure Hunters Wesley d'Abo en Stephanie Dros

Regio

Nieuw op TVL TV: Dutch Adventure Hunters

In de nieuwe achtdelige serie Dutch Adventure Hunters, vanaf nu te zien op TVL TV, staat metaaldetectie in de meest brede zin van het woord centraal. Wesley d’Abo en Stephanie Dros helpen de Stichting ’t Huys te Mook de locatie te vinden waar het legendarische te Huys in de dertiende eeuw gestaan heeft.

In de nieuwe achtdelige serie Dutch Adventure Hunters, vanaf nu te zien op TVL TV, staat metaaldetectie in de meest brede zin van het woord centraal.

 

 

Dankzij Stichting Huys te Mook hebben Wesley d’Abo en Stephanie Dros éénmalig toestemming gekregen van de gemeente Mook en Middelaar en Natuurmonumenten om op en om de Mookerhei met hun metaaldetectors te mogen zoeken naar de verdwenen oorlogskas van Willem van Oranje, die tijdens de 80-jarige oorlog, in het moeras verdwenen is.

 

 

 

 

Kiste Trui

 

 

Het verhaal wil dat Kiste Trui haar hele leven naar die kist heeft gezocht. In deze serie helpen Wesley d’Abo en Stephanie Dros de Stichting ’t Huys te Mook de locatie te vinden waar het legendarische te Huys te Mook in de dertiende eeuw gestaan heeft. Een spannend avontuur, met sensationele vondsten.

 

 

Kortom: meer dan voldoende verrassende, informatieve en spannende elementen om te kijken naar de Dutch Adventure Hunters!

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via TriNed op kanaal 530, via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Verwant

Gennep

IVN Maas en Niers op zoek naar nieuw bestuurslid, met een oproep voor natuurliefhebbers uit Bergen, Gennep, Mook en Middelaar. De organisatie biedt diverse...

Gennep

Het Maasheggenlandschap in Limburg en Brabant, oudste cultuurlandschap van Nederland, wordt gekenmerkt door heggen, weides en oude bomen. Gertjan Sengers en Marius Grutters delen...

Gemeente Gennep

De deelraad van Kleef heeft een voorstel voor een Nationaal Park Reichswald afgewezen, ondanks de oproep van Nederlandse buurgemeenten. Het park zou windturbines in...

Regio

Bijna 150 Bridgers uit de regio kwamen bijeen bij MSD Boxmeer voor een Bridgedrive ten behoeve van Het Marikenhuis. De opbrengst van € 5000,-...