Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Dutch Adventure Hunters Wesley d'Abo en Stephanie Dros

Regio

Nieuw op TVL TV: Dutch Adventure Hunters

In de nieuwe achtdelige serie Dutch Adventure Hunters, vanaf nu te zien op TVL TV, staat metaaldetectie in de meest brede zin van het woord centraal. Wesley d’Abo en Stephanie Dros helpen de Stichting ’t Huys te Mook de locatie te vinden waar het legendarische te Huys in de dertiende eeuw gestaan heeft.

In de nieuwe achtdelige serie Dutch Adventure Hunters, vanaf nu te zien op TVL TV, staat metaaldetectie in de meest brede zin van het woord centraal.

 

 

Dankzij Stichting Huys te Mook hebben Wesley d’Abo en Stephanie Dros éénmalig toestemming gekregen van de gemeente Mook en Middelaar en Natuurmonumenten om op en om de Mookerhei met hun metaaldetectors te mogen zoeken naar de verdwenen oorlogskas van Willem van Oranje, die tijdens de 80-jarige oorlog, in het moeras verdwenen is.

 

 

 

 

Kiste Trui

 

 

Het verhaal wil dat Kiste Trui haar hele leven naar die kist heeft gezocht. In deze serie helpen Wesley d’Abo en Stephanie Dros de Stichting ’t Huys te Mook de locatie te vinden waar het legendarische te Huys te Mook in de dertiende eeuw gestaan heeft. Een spannend avontuur, met sensationele vondsten.

 

 

Kortom: meer dan voldoende verrassende, informatieve en spannende elementen om te kijken naar de Dutch Adventure Hunters!

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via TriNed op kanaal 530, via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De gemeenten Gennep, Bergen en Mook en Middelaar, zijn begonnen met het herstellen van het Maasheggenlandschap in hun regio's. Het restauratieproject omvat het renoveren...

Gennep

De provincie Limburg gaat samen met de gemeenten Mook en Middelaar en Gennep werkzaamheden uitvoeren aan de N271 tussen Milsbeek en Mook. Dit is...

Gennep

Op woensdag 25 januari houdt de Historische Kring Maas en Niers een lezing over Cultureel erfgoed op oude begraafplaatsen, waaronder die in Gennep, in...

Gennep

De huizenmarkt in Noord-Limburg heeft in het laatste kwartaal van 2022 een daling van verkoopprijzen laten zien, zoals gemeld door de Nederlandse Vereniging van...