Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Omnibuzz niet in de lucht

Enkele jaren geleden werd het regiotaxivervoer in bijna heel Limburg, ook Gennep, opgenomen in de Omnibuzz regeling. Omnibuzz verzorgde het regiotaxivervoer in Zuid-Limburg en werd omgevormd naar een Gemeenschappelijke Modulaire Regeling op het regiotaxivervoer voor alle Limburgse gemeenten met uitzondering van Mook Middelaar, die zich tot het Nijmeegse wendde.

 

 

Door: Anieta Janssen van GennepNews

 

 

Omnibuzz heeft laatst een nieuwsbrief eruit gedaan dat ze op een nieuw rittenreserveringssysteem over gaat. Dat loopt momenteel niet goed. Systemen zijn overbelast, lijnen bezet. Ook de klantenservice is moeilijk te bereiken, als het wel lukt:

 

 

Ja, allemaal technische dingen, heel druk met allerlei mensen die bellen dat ze niet door het rittenreserveringssysteem kunnen komen.

 

 

Mensen moeten aan de lijn blijven, wachten, 20 minuten, een half uur, ze weten niet waarop. Er wordt geen wachtrij gemeld, geen ingelast bericht van wat de problemen zijn, alleen maar een muziekje.

 

 

Beter zou werken de reserveringen via de mail of app te doen.

 

 

Stelt Omnibuzz. De klantenservice van Omnibuzz geeft wel toe dat hun klanten voor het grootste deel ouderen zijn. En die zouden niet zo bedreven zijn in multimedia. Dat zouden dan weer familie, buren, vrienden, mantelzorgers voor hen moeten doen. Terwijl ouderen juist met die regiotaxipas graag nog zelfstandig hun noodzakelijk vervoer zelf willen regelen. De situatie is vervelend en lastig volgens de klantenservice van Omnibuzz:

 

 

Mensen die bij het ziekenhuis of fysiotherapie niet opgehaald kunnen worden.

 

 

Datzelfde Omnibuzz heeft als service dat men tot een uur van te voren een rit kan reserveren, maar liever hebben ze dat, als het bekend is, wat eerder gemeld wordt. Moeten ze wel bereikbaar zijn. In de lucht en op de weg.

 

 

Vervoer regiotaxi vanaf 11 december door Omnibuzz

 

 

Reacties