Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Ontdek de natuur dichtbij huis

De Week van het Landschap: een week vol met leuke activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis (nog beter) te leren kennen.

 

 

Hoe goed ken jij de natuur dichtbij huis? Laat je verrassen!

 

 

Van zaterdag 13 tot en met zondag 28 oktober vieren we in heel Limburg de Week van het Landschap. Een herfstvakantie boordevol activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis te beleven.

 

 

Stichting het Limburgs Landschap laat graag zien hoe mooi en divers die natuur is door bijzondere excursies te organiseren zoals de Harry’s Maasduinen Tovertocht speciaal voor kinderen, tijdens volle maan of in de Nacht van de Nacht of gewoon lekker de herfst ervaren in Nationaal Park De Maasduinen, de Groote Heide, de Ravenvennen of het Zwart Water.

 

 

Ga mee met de boswachter of ga er zelf op uit met een wandel- of fietsroute en ontdek de onontdekte natuur dichtbij huis.

 

 

Week van het Landschap

 

 

De natuur dichtbij huis heeft vaak vele verrassingen in petto. Ga mee met de boswachter en kijk door zijn (of haar!) ogen om je heen. Ineens ontdek je nieuwe dingen en hoor je de verschillende vogels of zie je de sporen van een ree. Of beleef je de geschiedenis van een landgoed. Ontdek het zelf en wees welkom. Alle activiteiten tijdens de Week van het Landschap staan op weekvanhetlandschap.nl.

 

 

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

 

 

Reacties