Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Week van het Landschap

Regio

Ontdek de natuur dichtbij huis

Van zaterdag 13 tot en met zondag 28 oktober vieren we in heel Limburg de Week van het Landschap. Een herfstvakantie boordevol activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis te beleven. Alle activiteiten staan op weekvanhetlandschap.nl en www.Gennep.News.

De Week van het Landschap: een week vol met leuke activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis (nog beter) te leren kennen.

 

 

Hoe goed ken jij de natuur dichtbij huis? Laat je verrassen!

 

 

Van zaterdag 13 tot en met zondag 28 oktober vieren we in heel Limburg de Week van het Landschap. Een herfstvakantie boordevol activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis te beleven.

 

 

Stichting het Limburgs Landschap laat graag zien hoe mooi en divers die natuur is door bijzondere excursies te organiseren zoals de Harry’s Maasduinen Tovertocht speciaal voor kinderen, tijdens volle maan of in de Nacht van de Nacht of gewoon lekker de herfst ervaren in Nationaal Park De Maasduinen, de Groote Heide, de Ravenvennen of het Zwart Water.

 

 

Ga mee met de boswachter of ga er zelf op uit met een wandel- of fietsroute en ontdek de onontdekte natuur dichtbij huis.

 

 

Week van het Landschap

 

 

De natuur dichtbij huis heeft vaak vele verrassingen in petto. Ga mee met de boswachter en kijk door zijn (of haar!) ogen om je heen. Ineens ontdek je nieuwe dingen en hoor je de verschillende vogels of zie je de sporen van een ree. Of beleef je de geschiedenis van een landgoed. Ontdek het zelf en wees welkom. Alle activiteiten tijdens de Week van het Landschap staan op weekvanhetlandschap.nl.

 

 

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

 

 

Verwant

Regio

Limburgs Landschap en Bosgroep Zuid Nederland lanceren een grootschalig natuurherstelproject in de Maasduinen en Boshuizerbergen, waarbij helikopters 250 hectare bos met steenmeel bestrooien. Het...

Regio

De amfibieën trek is begonnen, lentebloemen staan in volle bloei en vogels maken zich klaar voor het broedseizoen. De toegenomen activiteit en publieke interesse...

Regio

Op zondag 31 maart om 10.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een excursie plaats. De wandeling start vanaf Ontvangstlocatie Jachthut Op...

Regio

Op zondag 24 maart om 10.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een excursie plaats. De wandeling start vanaf Bezoekerscentrum De Maasduinen,...