Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

HARK foto Marieke Rongen

Regio

Podium B: Lokale helden en bonusuur

Op 28 oktober 2023 komt Podium B naar ’t Posthuis in Beugen voor een avond vol lokaal muzikaal talent. Geniet van live optredens in verschillende genres op twee podia en profiteer van het bonusuur vanwege de wintertijd. Meer info op Gennep.News.

Op zaterdagavond 28 oktober gaat ’t Posthuis in Beugen weer los, want de elfde editie van Podium B staat voor de deur. En dit jaar wordt het extra bijzonder, want de wintertijd komt om de hoek kijken en geeft je dat gouden extra uurtje om je dansmoves te showen.

 

Ja, je hoort het goed, een bonusuurtje!

 

Podium B, dat is dat jaarlijkse muziekevenement in oktober/november waar Beugen beroemd om is geworden. Ze hebben één simpel doel voor ogen: een podium bieden aan talent uit de regio, inclusief de helden uit de gemeentes Gennep en Land van Cuijk. Het resultaat? Een knallende mix van muzikale vibes en geweldige optredens, allemaal op twee verschillende podia.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PodiumB (@podium_b)

 

Hier is wat je kunt verwachten:

 

 

In de ZAAL:

 

Lemon – Amsterdam (22.00 – 23.00)

Lemon – Amsterdam speelt aanstekelijke alternatieve rock. Mark, Paul, Ralf en Thomas brengen de energie naar je toe, en ze werken aan hun vijfde studio-album. Ondanks de naam Amsterdam blijven ze trouw aan hun roots in de regio.

 

HARK (00.00 – 01.00)

HARK (foto) brengt Nederlandstalige pretpop die gewoonweg aanstekelijk is. Het is lastig om hun muziek in een hokje te stoppen, maar stel je een unieke mix voor van poprockfunkska. Ritme, melodie en Nederlandstalige teksten die je laten lachen, dansen en meezingen. Ze hebben Podium B eerder betoverd, en dit jaar komen ze weer terug om dat nog eens dunnetjes over te doen.

 

In de KROEG:

 

Lynn Kools (20.50 – 21.20)

Lynn Kools, het ukulele-wonderkind dat op haar veertiende viraal ging met haar betoverende covers, laat zien dat ze sindsdien niet stil heeft gezeten. Nu schittert ze als singer-songwriter met haar eigen nummers. En ze heeft net een nieuwe single, ‘I LOVE YOU’, uitgebracht. Zeker de moeite waard om te beluisteren.

 

Vertigo (21.30 – 22.00)

Vier jonge talenten, Nienke, Fee, Emma en Lotte, hebben elkaar ontmoet op het Elzendaalcollege en laten zien wat ze in huis hebben. En dit is praktisch een thuiswedstrijd voor ze.

 

CAPITAL 33 (23.05 – 23.50)

De muziektherapiestudenten van HAN met Capital 33 brengen een flinke dosis vrolijke pop-rock. Yanick, Lidwien, Ashwin en Theo zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. Bonuspunten: Yanick is opgegroeid in Cuijk. Doe ermee wat je wilt!

 

Erik Spikmans (00.45 – einde)

Erik Spikmans, berucht van Take One en Roepaen, sluit Podium B af. Hij neemt je mee op een chaotische muzikale reis zonder kaart. Vergeet niet dat de klok teruggaat die nacht, dus je hebt een bonusuur om zijn muzikale achtbaan te beleven.

 

 

Dus, noteer die datum, want 28 oktober 2023 wordt er eentje voor in de boeken. ’t Posthuis is waar het allemaal gebeurt. En met dat extra uurtje dat de klok teruggaat, heb je geen excuus om er niet bij te zijn.

 

Foto: Marieke Rongen

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Regio

Het Nederlands kampioenschap Maasheggenvlechten staat weer voor de deur, en het belooft een knotsgek spektakel te worden! Op 10 maart 2024 gaan de groenste...

Gemeente Gennep

Het Energielandgoed Wells Meer in Bergen ervaart vertraging door vergunningen en netwerkproblemen, wat leidt tot een verlenging van de intentieverklaring door de Gemeente Gennep....

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...