Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

regenboog

Regio

Regenboogactiviteitenmarkt

Zaterdag 12 januari 2019 organiseert COC Regio Nijmegen een Regenboogactiviteitenmarkt. Het doel hiervan is organisaties en belangstellenden met elkaar in contact te brengen door zichtbaar te maken wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving door en voor mensen uit de regenbooggemeenschap (LHBTI+).

Zaterdag 12 januari 2019 organiseert COC Regio Nijmegen samen met adviesorganisatie Spectrum een Regenboogactiviteitenmarkt, die zal plaatsvinden in Huiskamerrestaurant Babylon, Kwakkenbergweg 150, 6571 GA Berg en Dal.

 

 

Het doel van deze Regenboogactiviteitenmarkt is regenboogorganisaties uit de regio en belangstellenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen door zichtbaar te maken wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving door en voor mensen uit de regenbooggemeenschap (LHBTI+).

 

 

De markt biedt organisaties en groepen een platform om hun plannen en ideeën met belangstellenden te delen en hen te enthousiasmeren om zelf actief te worden. Belangstellenden wordt gelegenheid geboden om niet alleen informatie te halen, maar ook wensen en ideeën te uiten en zo mede richting te geven aan de koers die regenboogorganisaties varen.

 

 

 

 

COC Regio Nijmegen

 

 

De organisatie van de activiteitenmarkt is onderdeel van een breder traject waarin, ondersteund door Spectrum, wordt gewerkt aan het versterken van de bekendheid van het open karakter van COC Regio Nijmegen, waardoor het COC hoopt gemakkelijker benaderd te gaan worden door belanghebbende.

 

 

Het werkgebied waar dit COC zich voornamelijk (maar niet exclusief) op richt strekt zich over de volgende gemeentes: Buren, Tiel, Neder-Betuwe, West Maas en Waal, Druten, Overbetuwe, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Lingewaard, Berg en Dal, Heumen, Mook en Middelaar, Cuijk, Gennep, Bergen (L), Venray en Horst a.d. Maas.

 

 

De Regenboogactiviteitenmarkt begint om 13.00 en zal tot 16.30 uur duren. Tussen 12.00 en 13.00 uur is gelegenheid voor de deelnemers hun tafel in te richten. Gastvrouw Marja van Katendrecht zal zowel deelnemende organisaties en groepen als gasten welkom heten en op haar eigen unieke wijze de middag omlijsten.

 

 

Organisaties, groepen, verenigingen en individuen die deel willen nemen en een tafel willen reserveren waarop zij hun LHBTI-gerelateerde activiteiten kunnen presenteren, kunnen contact opnemen met Jeen van Beek, Algemeen bestuurslid van COC Regio Nijmegen: jeen@cocregionijmegen.nl. Er zullen enkele tafels leeg zijn bij aanvang van de markt om gelegenheid te geven aan mensen om zich tijdens de markt te organiseren.

 

 

Verwant