Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

slagingspercentages Geslaagden Elzendaalcollege-Metameer, locatie Stevensbeek
slagingspercentages Geslaagden Elzendaalcollege-Metameer, locatie Stevensbeek

Gennep

Succes voor scholen in de regio

De examenuitslagen zijn binnen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Overal wapperen de vlaggen en worden de geslaagden gevierd. De scholen zijn trots op de hoge slagingspercentages en feliciteren hun leerlingen. Het harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen.

De vlaggen hangen al een tijdje uit in het Land van Cuijk en Maasduinen. De examenuitslagen zijn binnen en de geslaagden worden gevierd. Overal zie je blije gezichten.

 

Diploma

 

Deze dagen zijn de diploma-uitreikingen. De geslaagden worden flink in het zonnetje gezet. De scholen zijn trots op hun leerlingen en feliciteren iedereen met het behalen van hun diploma.

 

Trots

 

“Onze leerlingen hebben het weer supergoed gedaan! We zien een stijgende lijn in onze eindresultaten en gemiddelde cijfers en dat maakt ons nog trotser! Namens het Merletcollege en Elzendaalcollege-Metameer feliciteren wij alle leerlingen met dit prachtige resultaat. Ga zo door en blijf grootste dromen najagen,” aldus de rectoren.

 

Slagingspercentages

 

Hieronder staan de slagingspercentages van het Merletcollege en Elzendaalcollege-Metameer na het tweede tijdvak (herexamens). Sommige leerlingen maken nog gebruik van het derde tijdvak. De resultaten daarvan volgen later, wat de slagingspercentages nog kan verhogen.

 

Elzendaalcollege Boxmeer
– vmbo-t(g)/mavo: 96%
– havo: 89%
– vwo: 94%

 

Elzendaalcollege Gennep
– vmbo-basis: 97%
– vmbo-kader: 96%
– vmbo-t(g)/mavo: 93%

 

Merletcollege Cuijk
– vmbo-basis: 100%
– vmbo-kader: 100%
– vmbo-t(g)/mavo: 91%
– havo: 86%
– vwo: 87%

 

Merletcollege Grave
– vmbo-basis: 100%
– vmbo-kader: 100%
– vmbo-t(g)/mavo: 91%
– havo: 96%

 

Merletcollege Mill
– vmbo-basis: 100%
– vmbo-kader: 100%
– vmbo-t(g)/mavo: 100%

 

Metameer Stevensbeek
– vmbo-basis: 100%
– vmbo-kader: 97%
– vmbo-t(g)/mavo: 89%
– havo: 95%
– vwo: 100%

 

Metameer jenaplan Boxmeer
– vmbo-basis: 96%
– vmbo-kader: 100%
– vmbo-t(g)/mavo: 95%

 

Feest

 

De scholen vieren het succes van hun leerlingen. Er worden feestelijke diploma-uitreikingen georganiseerd. Het harde werken van de leerlingen wordt beloond en de scholen zijn trots op de resultaten. De vlaggen wapperen in de straten en overal zie je trotse gezichten. De leerlingen zijn voorbereid op hun volgende stap in het leven, of dat nu verder studeren is of de arbeidsmarkt betreden. Het Land van Cuijk en Maasduinen viert feest.

 

Toekomst

 

Voor de leerlingen is dit het begin van een nieuw hoofdstuk. Ze zijn klaar voor de toekomst en de scholen hebben hen goed voorbereid. De rectoren van het Merletcollege en Elzendaalcollege-Metameer spreken hun trots uit en moedigen de leerlingen aan om hun grootste dromen na te jagen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze geslaagden.

 

De resultaten spreken voor zich en de scholen zijn blij met de hoge slagingspercentages. Het harde werk van zowel de leerlingen als de docenten heeft zijn vruchten afgeworpen. De vlaggen blijven nog even wapperen in het Land van Cuijk en Maasduinen, want dit succes wordt gevierd.

 

Verwant

Gennep

In zorgcentrum Norbertushof in Gennep heerst fietskoorts. Bewoners doen fanatiek mee aan de Tour de Norbertushof, fietsen dagelijks en werken aan hun conditie. De...

Regio

Triple Art bij kunsthuis De Bakkerij brengt de werken van Edith Peters, Nico de Vos en Maurice Lenders samen in een explosie van kleur...

Regio

Verken de unieke Maasduinen tijdens de excursie Duinen van de Maas vanaf Paviljoen Bleijenbeek in Afferden. Ontdek de langste rivierduinengordel van Nederland en geniet...

Gennep

De diploma-uitreikingen van Elzendaalcollege-Metameer waren een groot succes. In Boxmeer, Gennep en Stevensbeek kregen de leerlingen hun diploma’s met veel trots en applaus. De...