Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Succesvolle eerste editie De Gezondheidsbeurs

De organisatie van De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk en Noord-Limburg mocht dit weekend ruim 3.300 bezoekers uit de hele regio verwelkomen in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Velen kwamen gezond op de fiets, zodat ze meteen van het heerlijke weer en de prachtige omgeving rondom de eventlocatie konden genieten.

Eventmanager Aik Ducaat kijkt tevreden terug op de beurs die gratis toegankelijk was.

We horen van bezoekers en standhouders alleen maar positieve verhalen; we kunnen dus spreken van een uitstekende eerste editie van De Gezondheidsbeurs. Dit vraagt om een vervolg.

Tachtig standhouders – die de gezondheidssector in de breedste zin van het woord vertegenwoordigden – inspireerden en informeerden de bezoekers op creatieve en interactieve wijze. Overal viel wel iets te beleven; van een ontspannen handmassage, testrit op een e-bike tot diverse gezondheidstestjes en sportieve uitdagingen. Ieder uur stonden er beide dagen lezingen en demonstraties op het programma in het Gezondheidstheater; gretig nam het publiek alle informatie tot zich.

Zondagmiddag zette de Cuijkse wereldkampioene Ielja Strik daarnaast de jeugdafdeling van voetbalvereniging JVC Cuijk in het zonnetje. Zij wonnen de clubkascampagne, waarbij clubs die de beurs onder de aandacht brachten bij hun leden 250,- euro konden winnen. Alle jeugdteams gingen hiervoor met de poster van de beurs op de foto. Het geld komt ten goede aan de realisatie van een Panna-veld, wat de club gaat realiseren in samenwerking met XXS Kinderopvang.

Reacties