Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Fietsknooppuntbordjes nog niet geplaatst

In opdracht van de gemeenten Gennep, Bergen, Cuijk, Boxmeer, Goch en Weeze ontwikkelt het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk tien grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes. Dat doen zij samen met de collega’s van Platform Maasduinen en Niederrhein Tourismus.

 

 

Grensoverschrijdende fietsroutes

 

 

Dynamic Borders

 

 

Het maken en verspreiden van de routes maakt onderdeel uit van het INTERREG-project Dynamic Borders. Inmiddels liggen al zes grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes in de schappen van meer dan 70 distributiepunten, en wordt hard gewerkt om de laatste vier routes zoveel mogelijk nog voor de zomervakantie klaar te hebben. Aan de Duitse zijde van de grens zijn nog niet overal de nieuwe fietsknooppuntbordjes geplaatst.

 

 

Vijf nieuwe grensoverschrijdende fietsroutes

 

 

Het oorspronkelijke plan was om de bordjes al in april bevestigd te hebben, maar Kreis Kleve heeft laten weten dat, als gevolg van onvoorziene omstandigheden, die deadline niet is gehaald. De verwachting is nu dat de bordjes uiterlijk eind juli hangen. Er komt ook nog een overzichtskaart waarop alle tien routes zijn ingetekend. Die kaart volgt als laatste.

 

 

Reacties