Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Triple Art 3 en 20 jaar Happen en Trappen
Triple Art 3 en 20 jaar Happen en Trappen

Regio

Triple Art: Mural en expositie

Triple Art bij kunsthuis De Bakkerij brengt de werken van Edith Peters, Nico de Vos en Maurice Lenders samen in een explosie van kleur en creativiteit. Ondertussen markeert het 20-jarig jubileum van Happen en Trappen in de Maasheggen en Maasduinen met de introductie van de Ecoplant een belangrijke stap naar duurzaamheid en innovatie.

Kunsthuis De Bakkerij in Bergen staat deze zomer in het teken van Triple Art, een kleurrijk spektakel waarin drie lokale kunstenaars hun meest gedurfde werken presenteren.

 

Triple Art

 

Edith Peters, bekend om haar mixed media schilderijen, en Nico de Vos, die sculpturen creëert uit steen en hout, delen het podium met Maurice Lenders uit Reuver, die zijn kunstwerken tentoonstelt en binnenkort een opvallende muurschildering gaat maken in de gemeente Bergen.

 

Opvallende werken

 

De kunstwerken van Maurice Lenders, geïnspireerd door Pop- en Streetart, vormen de blikvangers van deze expositie in De Bakkerij. Edith Peters brengt haar unieke mixed media schilderijen naar voren, terwijl Nico de Vos zijn eerste tentoonstelling ooit viert met handgemaakte sculpturen van steen en hout.

 

Jubileum Happen en Trappen

 

In 2024 viert Happen en Trappen in de Maasheggen en de Maasduinen zijn 20-jarig jubileum met een bijzondere focus op duurzaamheid. Kunsthuis De Bakkerij introduceert de ‘Ecoplant’, een geavanceerd systeem van zonnecellen dat de zon volgt en krachtige accu’s gebruikt om energie op te slaan.

 

De Ecoplant biedt bezoekers de mogelijkheid om gratis hun e-bike op te laden, waarmee het arrangement een duurzaam hoogtepunt bereikt.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het Maasheggen-project in Noord-Limburg vordert goed. Er is een nieuwe projectleider, vergunningen worden aangevraagd en er zijn al kilometers heggen aangelegd. Ondanks enkele vertragingen...

Regio

Verken de unieke Maasduinen tijdens de excursie Duinen van de Maas vanaf Paviljoen Bleijenbeek in Afferden. Ontdek de langste rivierduinengordel van Nederland en geniet...

Gennep

De examenuitslagen zijn binnen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Overal wapperen de vlaggen en worden de geslaagden gevierd. De scholen zijn trots...

Gemeente Gennep

RoodGroen Lokaal in Gennep bestaat één jaar. De partij zet zich in voor sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. Ze hebben een nieuwe website gelanceerd en...