Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Truckrun Boxmeer

Regio

Truckrun Boxmeer

Op 17 september 2023 vindt de 34e Truckrun Boxmeer plaats, waarbij chauffeurs mensen met een beperking een speciale dag bezorgen. De route voert door verschillende plaatsen in de regio, met gemeenschapsbetrokkenheid en verkeershinder in het centrum van Cuijk.

Op zondag 17 september 2023 vindt de 34e editie van de Truckrun Boxmeer plaats, een jaarlijks evenement waarbij meer dan 170 chauffeurs mensen met een beperking een bijzondere dag bezorgen. Dit evenement heeft als doel om mensen met een beperking de gelegenheid te bieden om deel te nemen aan een rit in vrachtwagens, en tegelijkertijd gemeenschapsbetrokkenheid te bevorderen.

 

Het evenement begint om 10.00 uur op het industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer, waar deelnemers en toeschouwers kunnen genieten van live muziek, eten en drinken. Om 13.00 uur vertrekken de vrachtwagens vanuit Boxmeer en volgen ze een vooraf bepaalde route die door verschillende plaatsen in de regio voert, waaronder St. Anthonis, Wanroij, Mill, Beers, Cuijk, Oeffelt en weer terug naar Boxmeer.

 

De betrokkenheid van de gemeenschap is een kenmerkend aspect van dit evenement. Toeschouwers worden aangemoedigd om langs de route te staan en hun steun te betuigen aan de deelnemers. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met verkeershinder, vooral in het centrum van Cuijk, waar sommige wegen tijdelijk worden afgesloten om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.

 

Dit jaar wijkt de route af van voorgaande jaren en loopt niet via de Maasboulevard, maar volgt een alternatieve route via de Sint Annastraat, Zwaanstraat, Jan van Cuijkstraat en de Hapse baan richting Oeffelt.

 

Terugkijken: InZicht

 

Voor gedetailleerde informatie over de route en doorkomsttijden kunnen geïnteresseerden de officiële website van Truckrun Boxmeer raadplegen.

 

Verwant

Ottersum

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha, met een gevarieerd...

Gennep

BiblioPlus organiseert op 20 september een online kennissessie over hypnose, waarbij de wetenschap en toepassingen ervan worden besproken. Ontdek hoe hypnose angsten kan overwinnen,...

Gennep

Leer over je hersenen en hun invloed op je dagelijks leven tijdens een gratis breincollege in de Bibliotheek van Gennep op 27 september, gegeven...

Carnaval

Regisseur Teun Rutten brengt de magie van Vastelaovend tot leven in zijn aankomende documentaire 't Zal d'r altied blie.ve krölle, die in november in...