Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Truckrun Boxmeer

Regio

Truckrun Boxmeer

Op 17 september 2023 vindt de 34e Truckrun Boxmeer plaats, waarbij chauffeurs mensen met een beperking een speciale dag bezorgen. De route voert door verschillende plaatsen in de regio, met gemeenschapsbetrokkenheid en verkeershinder in het centrum van Cuijk.

Op zondag 17 september 2023 vindt de 34e editie van de Truckrun Boxmeer plaats, een jaarlijks evenement waarbij meer dan 170 chauffeurs mensen met een beperking een bijzondere dag bezorgen. Dit evenement heeft als doel om mensen met een beperking de gelegenheid te bieden om deel te nemen aan een rit in vrachtwagens, en tegelijkertijd gemeenschapsbetrokkenheid te bevorderen.

 

Het evenement begint om 10.00 uur op het industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer, waar deelnemers en toeschouwers kunnen genieten van live muziek, eten en drinken. Om 13.00 uur vertrekken de vrachtwagens vanuit Boxmeer en volgen ze een vooraf bepaalde route die door verschillende plaatsen in de regio voert, waaronder St. Anthonis, Wanroij, Mill, Beers, Cuijk, Oeffelt en weer terug naar Boxmeer.

 

De betrokkenheid van de gemeenschap is een kenmerkend aspect van dit evenement. Toeschouwers worden aangemoedigd om langs de route te staan en hun steun te betuigen aan de deelnemers. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met verkeershinder, vooral in het centrum van Cuijk, waar sommige wegen tijdelijk worden afgesloten om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.

 

Dit jaar wijkt de route af van voorgaande jaren en loopt niet via de Maasboulevard, maar volgt een alternatieve route via de Sint Annastraat, Zwaanstraat, Jan van Cuijkstraat en de Hapse baan richting Oeffelt.

 

Terugkijken: InZicht

 

Voor gedetailleerde informatie over de route en doorkomsttijden kunnen geïnteresseerden de officiële website van Truckrun Boxmeer raadplegen.

 

Verwant

Regio

Toprensters zoals Lorena Wiebes en Chantal van den Broek-Blaak nemen het maandag op in Boxmeer tijdens Daags na de Tour. Naast deze kampioenen zijn...

Regio

Dylan Groenewegen en andere topwielrenners staan 22 juli aan de start in Boxmeer voor Daags na de Tour. Verwacht een dag vol topsport met...

Regio

De jubileumreünie van het Merletcollege Cuijk belooft een dag te worden waarop herinneringen worden opgehaald, vriendschappen worden vernieuwd en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Mis...

Gennep

De diploma-uitreikingen van Elzendaalcollege-Metameer waren een groot succes. In Boxmeer, Gennep en Stevensbeek kregen de leerlingen hun diploma’s met veel trots en applaus. De...