Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Het Elzendaalcollege in Boxmeer heeft tweemaal de scholenprijs gewonnen bij de Kangoeroewedstrijd

Regio

Tweemaal winst Elzendaalcollege

De Kangoeroewedstrijd is een landelijke wiskundewedstrijd waaraan alle scholen in Nederland kunnen deelnemen. Zowel de beste vijf leerlingen van 3 havo als van 4 havo wisten gezamenlijk de hoogste score van Nederland te halen.

Het Elzendaalcollege in Boxmeer heeft tweemaal de scholenprijs gewonnen bij de Kangoeroewedstrijd. De Kangoeroewedstrijd is een landelijke wiskundewedstrijd waaraan alle scholen in Nederland kunnen deelnemen.

 

 

Door: Frans Thonen

 

 

Zowel de beste vijf leerlingen van 3 havo als van 4 havo wisten gezamenlijk de hoogste score van Nederland te halen. Afgelopen maandag kregen zij de trofee overhandigd en stond er voor deze wiskundekanjers een smakelijke traktatie klaar. De beste vijf leerlingen van 3 vwo hebben de vijfde plaats behaald.

 

 

https://www.facebook.com/885383441550828/photos/a.885388841550288/2263905167031975/?type=3&theater

 

 

Verwant

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Regio

Leerlingen van het Elzendaalcollege Boxmeer hebben een succesvolle uitwisseling gehad met Duitse partnerscholen. Ze bezochten Kleve en Goch, leerden nieuwe woorden en culturen kennen....

Gemeente Gennep

Feest, drie scholen in de regio Gennep vieren succesvolle examenuitslagen. Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer verwelkomen geslaagden feestelijk. Trots en vreugde overheersen. Diploma-uitreikingen volgen binnenkort.

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!