Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

(Ver)dwalen op de Groote Heide

De natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn allemaal opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien, worden er ook excursies georganiseerd. Zo vindt er op woensdag 12 september om 13.30 uur weer een wandeling plaats. De excursie start vanaf het Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo. De excursie is gratis. Denk aan stevig schoeisel.

 

 

Na een korte wandeling vanaf het Infocentrum komt de groep wandelaars al snel in het natuurgebied de Venloër- en Herongerheide waar zich nog stuifduintjes bevinden. Wandelend over smalle zonnige bospaden gaan de gidsen op zoek naar prachtig gekleurde vlinders.

 

 

De vele poelen, waar een bezoek aan gebracht wordt, zitten vol met kikkers en salamanders. En met een beetje geluk en goed weer wordt zelfs de zandhagedis gespot.

 

 

In dit gebied, noem het maar een klein oerwoud, kan men dwalen en verdwalen!

 

 

Iedereen is van harte welkom op deze bijzondere wandeling die wordt begeleid door gidsen van Stichting het Limburgs Landschap. Kom na afloop van de excursie de gratis tentoonstelling in het Infocentrum bekijken.

 

 

Foto: Nelly Schouenberg

 

 

Reacties