Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Winterwende: OERRR in Heumensoord

In de winter in het vroeg donker. Het bos wordt stiller en donkerder. Tijd voor een sfeervolle en spannende avond met OERRR in Heumensoord. Op zaterdag 15 december nemen de boswachters van OERRR je mee op avontuur.

 

 

Oerrr

 

 

Boswachter Ellen heeft er zin in:

 

 

Tijdens een van de kortste dagen van het jaar, beleven we de schemering. Wat horen we nog in het donker? Wat zien we nog in het laatste licht? We gaan de vogels in het bos verrassen en versieren een boom vol met lekkernijen. Morgenochtend kunnen zij smikkelen van dit heerlijke ontbijtje! Oppassen geblazen dat we niet verdwalen, het is pik donker in het bos! De lampjes wijzen ons de weg. Het is wel een beetje eng en een mooi verhaal voert de spanning nog een beetje op. We eindigen gezellig bij het kampvuur met een lekkere kop chocomel, dat hebben we na al die avonturen wel verdiend.

 

 

De tocht begint om 15.30 uur in de werkschuur in Heumensoord aan de Scheidingsweg in Nijmegen en is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Rond 17.45 uur is het weer afgelopen. Kinderen mogen alleen komen, maar als papa of mama het ook leuk vind mogen die uiteraard ook meekomen, maar dat hoeft niet. Ze moeten dan ook een kaartje kopen. De kosten voor leden zijn 6 euro en niet leden betalen 9 euro per persoon.

 

 

Zorg dat je warme kleding en stevige schoenen aan hebt. Honden mogen niet mee.

 

 

Opgave is verplicht via natuurmonumenten.nl/heumensoord. Er kunnen maar maximaal 15 kinderen meedoen.

 

 

Reacties