Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nieuws

‘Young Talent Group wil Tesla naar de regio halen’

The Young Talent Group doet er alles aan om Tesla-CEO Elon Musk te overtuigen om zijn nieuwste fabriek in het Land van Cuijk te vestigen. Ze hebben een videoboodschap gemaakt, die via social media al volop wordt gedeeld.

Talent Paul Verhoeven legt uit: “Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft recent aangegeven dat hij de nieuwe Tesla Gigafabriek naar Nederland wil halen. Tesla is op dit moment namelijk op zoek naar een geschikte locatie in Europa. Toen wij dat hoorden, dachten we meteen: dan hoort-ie in het Land van Cuijk.”

Het Land van Cuijk is volgens Verhoeven uitermate geschikt als locatie voor deze fabriek, die Tesla nodig heeft om zijn torenhoge productiedoelstellingen te halen. Hij legt uit: “Er is industriegrond in overvloed en de korte verbinding naar ‘automotive’ Duitsland maakt het absoluut interessant voor Tesla. Ook toeleveranciers zoals NXP en Inalfa Roof Systems liggen om de hoek.”

Via de politiek zijn veel regio’s al aan het lobbyen, maar The Young Talent Group pakt het aan op een andere manier. “We richten ons direct tot Elon Musk en hebben hem middels een videoboodschap gevraagd of hij zijn fabriek hier wil vestigen. De boodschap die op YouTube is geplaatst en via Twitter en Facebook wordt gedeeld, is gemaakt aan de snelweg A73 bij het Regionaal Bedrijvenpark Laarakker in Haps. Dan zie de CEO meteen dat grote internationale bedrijven als Danone Nutricia ook in deze regio actief zijn.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwant