Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

De Zeil-3-daagse 2024
De Zeil-3-daagse 2024

Regio

Zeil-3-daagse 2024

De Zeil-3-daagse 2024 op de Mookse plassen biedt jongens en meiden tussen 10 en 14 jaar een kans om op een leuke manier de watersport te ontdekken. Met activiteiten zoals zeilen, zwemmen, roeien en spellen belooft het een avontuurlijke ervaring te worden voor €80,- per persoon.

Van 9 mei tot en met 11 mei zullen de wateren van de Mookse plassen weer bruisen van activiteit tijdens de jaarlijkse Zeil-3-daagse. Dit evenement, gericht op jongens en meiden tussen de 10 en 14 jaar oud in de regio, biedt een geweldige kans om op een leuke en gezellige manier kennis te maken met de watersport.

 

Georganiseerd door enthousiaste instructeurs, belooft de Zeil-3-daagse een programma vol avontuur en ontdekking. Zelfs zonder enige ervaring in zeilen, kunnen de deelnemers in deze drie dagen de kunst van het zeilen leren.

 

Maar het gaat niet alleen om zeilen; het programma omvat ook activiteiten zoals zwemmen, roeien en verschillende spellen, waardoor er voor ieder wat wils is op en rond het water.

 

Voor €80,- per persoon krijgen de deelnemers niet alleen drie onvergetelijke dagen vol waterplezier, maar ook een instructieboekje, touwtjes om knopen te oefenen en een programmaboekje om alles bij te houden.

 

Voor meer informatie, om je in te schrijven of voor eventuele vragen, kun je terecht op zeil3daagse.nl.

 

De Zeil-3-daagse belooft weer een fantastisch evenement te worden waar jonge avonturiers de wateren kunnen trotseren en nieuwe vaardigheden kunnen opdoen, allemaal in een sfeer van plezier en camaraderie.

 

Verwant

Gennep

De gemeenteraad van Gennep overweegt een grootschalig plan voor de ontwikkeling van de Maaskemp, met o.a. een jachthaven en strandjes. Fractievoorzitter Joy Hillebrand van...

Gemeente Gennep

Gennep ligt op schema met het huisvesten van statushouders, met vijftien mensen in de eerste drie maanden van 2024. Landelijk gezien blijft de opvang...

Gennep

Wie droomt er niet van: kinderen leren over de natuur en gezond voedsel, terwijl je je eigen passie voor moestuinieren deelt? Nou, dit is...

Gennep

De kinderboerderij bruiste op zaterdag 16 maart van energie dankzij alle lieve vrijwilligers en buurtbewoners die samenkwamen voor NLdoet. Van 's ochtends 10 tot...