Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Regio

Zoektocht naar nieuw YTG-talent gestart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet.

De zoektocht naar nieuw regionaal talent in de leeftijd van 25-35 jaar is weer gestart. The Young Talent Group zoekt enthousiaste, gedreven jong professionals die ertoe willen doen. Aanmelden kan tot 9 december. Op vrijdag 2 december om 19.30 uur organiseren ze een informatiebijeenkomst in De Weijer te Boxmeer.

In de regio kun je niet om de initiatieven van The Young Talent Group Land van Cuijk & Maasduinen heen. Van een Raadhuisplein in Boxmeer vol mét bedden. Omdat niet alleen het bed van Vincent van Gogh ergens in het Land van Cuijk staat, maar ook dat van veel andere talenten. Tot winkels die inmiddels blijvend aan het straatbeeld van Cuijk, Grave en Boxmeer zijn toegevoegd door het door hun georganiseerde pop-upshopproject. Zelfs de foodtruck trend lieten ze niet aan zich voorbij gaan én zo werd er vliegensvlug een succesvol festival op poten gezet. “Ja, we zijn echte aanpakkers”, laat voorzitter Michiel Mijdam trots weten.

 

Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn ambitieus en hebben een frisse blik op de regio.

 

Hij omschrijft de groep als een ‘bonte verzameling jonge professionals uit het Land van Cuijk en Maasduinen’. “Van talenten uit het bedrijfsleven, starters op de arbeidsmarkt, studenten tot zelfstandig ondernemers; de club is echt heel divers. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn ambitieus en hebben een frisse blik op de regio. Wij maken ons hard voor een aantrekkelijke omgeving waar het beter wonen, werken en recreëren is. Samen zetten we deze regio op de kaart.” Daarbij wordt samengewerkt met andere stakeholders in de regio, zoals de regionale gemeenten, Industriële Kring en andere netwerken.

Zelfontplooiing en zelfontwikkeling zijn ook een grote gedeelde drijfveer van de jonge talenten. The Young Talent Group organiseert dan ook regelmatig bedrijfsbezoeken, kennissessies en workshops. “Daarnaast komen we regelmatig bij elkaar voor een gezellig borrelmoment; zo zijn er in het afgelopen jaar ook vele vriendschappen ontstaan.”

“Ben je tussen de 25 en 35 jaar? Kom je uit de gemeente Bergen, Boxmeer, Cuijk, Grave, Gennep, Mill en St. Hubert, Mook of Sint Anthonis? Dan zijn we op zoek naar jou! Een beeld krijgen van wat wij doen? Neem een kijkje op The Young Talent Group-Facebook pagina of volg ons op Twitter via @YTG_LVCM. Aanmelden kan tot 9 december via www.theyoungtalentgroup.nl of mail naar aanmelden@theyoungtalentgroup.nl. Wil je meer weten, bezoek dan onze informatieavond op vrijdag 2 december om 19.30 in De Weijer te Boxmeer”, besluit Mijdam.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwant

Regio

De feestdagen staan voor de deur, en wat is er nu beter dan een groots vuurwerkspektakel om het jaar af te sluiten? Op vrijdag...

Regio

Scholen in het Land van Cuijk voeren een jaarlijkse fietsverlichtingsactie uit om de veiligheid van scholieren in het donker te waarborgen. Lokale fietsenmakers controleren...

Regio

Op 28 oktober 2023 komt Podium B naar 't Posthuis in Beugen voor een avond vol lokaal muzikaal talent. Geniet van live optredens in...

Gemeente Gennep

Met groot enthousiasme worden de uitslagen van de eindexamens en herexamens ontvangen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Ondanks de langdurige invloed van...