Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Revue BRAND MEESTER

Gennep

Startschot nieuwe Revue

Revue Gennep geeft het startschot voor de nieuwe revue BRAND MEESTER. Deze musicalproductie is een spannende en grappige detective. Met in een van de hoofdrollen een speurneus. Wie van de aanwezige hotelgasten heeft jaren geleden brand veroorzaakt? Meer info op Gennep.News.

Revue Gennep geeft het startschot voor de nieuwe revue BRAND MEESTER. Deze musicalproductie is een spannende en grappige detective. Met in een van de hoofdrollen een speurneus. Wie van de aanwezige hotelgasten heeft jaren geleden brand veroorzaakt?

 

 

En waarom keren deze gasten jaren later terug naar Gennep?

 

 

BRAND MEESTER

 

 

BRAND MEESTER zal in juni 2023 op de Markt in Gennep plaatsvinden. Precies 100 jaar nadat Gennep de eerste revue op de planken bracht. De locatie is onder voorbehoud. Het belooft een spetterende jubileummusical te worden met muziek uit de 1980-er jaren.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een nieuwe #Revue #Gennep is in de maak! Later meer @GennepNews #GennepNews @revue_gennep @revuegennep #revuegennep

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews) op

 

 

Het bestuur van Revue Gennep is druk bezig met de voorbereidingen. Het schrijverscollectief bestaat uit Linda Salden, Maarten Daniëls en Twan Maassen. Binnenkort is bekend wie de professionele regisseur is van BRAND MEESTER.

 

 

Toneelbeest?

 

 

Ben jij dat toneelbeest met musicaltalent? Of heb je geen of weinig ervaring met acteren, zingen, en/of dans maar lijkt het je leuk om mee te doen? Houd dan de website van Revue Gennep in de gaten. Dit geldt ook voor amateurs van toneelgezelschappen, zangverenigingen, dansgroepen uit Gennep en aangrenzende dorpen.

 

 

Revue Gennep, bedankt voor drie fantastische dagen!

 

 

Meer informatie op revuegennep.nl!

 

 

Verwant

Culthis

De tweede editie van de podcast Culthis in 2023 staat in het teken van de (her)opening van het Dialoogmuseum De Crypte in Gennep. Harm...

Gennep

Het oude schoolgebouw aan de Kasteelstraat in Heijen wordt momenteel omgetoverd tot een kleinschalige wooneenheid voor mensen met een verstandelijke beperking. Dieke Robesin van...

Culthis

In deze editie van Culthis kunt u luisteren naar verschillende gasten die praten over verschillende onderwerpen.

Gennep

Magiel Hagemans heeft het met Teun, die Dominique dit keer vervangt, over de komende Revue: Brand Meester. Eefke Smits en Marlie Giesbers komen vertellen...