Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Revue Gennep, bedankt voor drie fantastische dagen!

Revue Gennep, bedankt voor drie fantastische dagen!

 

 

Afgelopen weekend vond de grote amateurmusical Revue Gennep plaats in Pica Mare. Drie jaar aan voorbereidingen mondden uit in drie geweldige voorstellingen van een bijzonder Genneps verhaal. Carrousel: Alles draait om liefde op de Gennepse kermis.

 

 

Voor en door Gennep
Revue Gennep is een voorstelling eens in de vijf a zes jaar waarin muziek, dans, toneel en zang samenkomt. Allemaal van Gennepse makelij. En iedereen mag meedoen. De honderden vrijwilligers zijn langzaamaan een grote familie geworden. Bovendien werkten ook verschillende verenigingen en andere organisaties intensief samen om deze grote productie tot stand te brengen. Gezamenlijk werd eind oktober een prestatie van formaat neergezet.

 

 

Waardering voor dit mooie initiatief
De gemeente Gennep verstrekte aan mooie initiatief een subsidie van 5.000 euro, verspreid over meerdere jaren. Ook reikte burgemeester Peter de Koning na de première aan de voorzitter van het bestuur Magiel Hagemans de gemeentelijke onderscheiding uit. ‘De Ganapja’ dient als blijk van waardering voor iedereen die Revue Gennep tot een succes maakt. En als aanmoediging om deze honderd jaar oude traditie voort te zetten. Op naar de volgende Revue over vijf jaar!

 

 

Ganapja

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep

 

 

Reacties