Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Achates heeft een nieuwe trainer

Marc Peters is de nieuwe trainer van de Ottersumse voetbalclub Achates. De coach is vanaf volgend seizoen de opvolger van Michel van de Venn.

 

 

Marc Peters

 

 

Marc Peters voetbalde in zijn actieve profcarrière een aantal seizoenen voor TOP Oss en stond daarna een aantal jaren onder contract bij NEC Nijmegen. Hij bouwde zijn carrière bij het amateurvoetbal geleidelijk af via De Treffers, Germania, DIO’30 en Groesbeekse Boys.

 

 

Zijn trainerscarrière begon Peters, na een seizoen als assistent-trainer bij De Treffers (zaterdag) en een seizoen als assistent-trainer bij Groesbeekse Boys, bij de jeugd van De Treffers waar hij vervolgens twee jaar werkzaam was. Bij Estria in Escharen was Peters in zijn debuutseizoen als hoofdcoach gelijk succesvol met een promotie naar de vierde klasse. Na twee seizoenen Estria keerde hij terug naar de regio Oost om twee seizoen werkzaam te zijn bij SV Heumen. Momenteel is Peters bezig aan zijn tweede seizoen bij vijfdeklasser WVW uit Weurt.

 

 

Huidige trainer Michel Van de Venn is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen. Op de foto feliciteren voorzitster Marie-Louise Mans en bestuurslid Juliette Ruhl, na het ondertekenen van het contract, de nieuwe Achates trainer.

 

 

Bron en foto: achates.nl

 

 

Reacties