Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Angstig FAST geen probleem voor Sliedrecht Sport

Op een overwinning bij landskampioen hield een enkeling in het FAST-kamp rekening, maar dat de Roze Brigade zich zo gewillig zou laten slachtofferen verraste velen. Op bezoek bij Sliedrecht Sport miste FAST ‘the guts’ om het de internationaal gelouterde ploeg lastig te maken. In sporthal De Basis werd het een eenzijdige vertoning waarin Sliedrecht Sport eenvoudig met 3-0 (25-18, 25-12 en 25-17) won.

 

 

Door: Jos Gröninger

 

 

FAST opende de eerste set hoopvol. Tot 8-7 hield het team van trainer Harmen Bijsterbosch gelijke tred. Een tempoversnelling van Sliedrecht, zorgde voor een onoverbrugbare kloof. Een sterke servicereeks van Joska Fransen waarin FAST van 24-15 tot 24-18 terugkwam gaf de setstand een iets beter aanzien. In de tweede liep FAST direct achter de feiten aan. Ondanks de nodige wissels aan FAST-zijde kon Sliedrecht Sport probleemloos weglopen naar 25-12. Een nieuwe walk over dreigde in de derde set toen de thuisclub via 6-0 naar 11-3 uitliep. FAST putte moed uit de gesprokkelde punten. Met 25-17 verloste de landskampioen FAST uit het lijden.

 

 

We hebben het Sliedrecht Sport niet lastig gemaakt, en dat mogen we ons zelf aanrekenen,

 

 

reageerde verliezend coach Harmen Bijsterbosch,

 

 

Ik miste de durf bij mijn team. We spraken vooraf af onbevangen te gaan spelen, maar dat is niets van terechtgekomen.

 

 

Woensdag ontvangt FAST in Gennep Talentteam Papendal Arnhem.

 

 

Dit is een tegenstander waar we van moeten kunnen winnen.

 

 

Aldus Bijsterbosch. De midweekse wedstrijd tegen Talentteam Papendal Arnhem wordt gespeeld op woensdag 17 oktober. De aanvang is 19.30 uur in Sporthal Pica Mare in Gennep.

 

 

Reacties