Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ben Bizzie

Gennep

Ben Bizzie op zoek naar sporttalent

Ben Bizzie helpt je op weg met Multisport! Multisport geeft kinderen vanaf 6 jaar, direct na schooltijd, de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met allerlei sporten, verenigingen en beweegaanbieders uit de gemeente Gennep. Kijk snel op Gennep.News.

Op zoek naar een leuke sport, maar weet je nog niet zo goed welke sport bij je past? Ben Bizzie helpt je op weg met Multisport! Het Multisport-platform geeft kinderen vanaf 6 jaar de kans om direct na schooltijd op een laagdrempelige manier kennis te maken met allerlei sporten, verenigingen en beweegaanbieders uit de gemeente Gennep. Van tennis en vechtsport tot korfbal en dans.

 

 

Vandaag ging verenigingsondersteuner Joey samen met Ben Bizzie de basisscholen in Gemeente Gennep langs om…

Geplaatst door Gennep Doet Mee op Vrijdag 19 maart 2021

 

 

Individueel sporten wint het steeds vaker van sporten bij een vereniging of sportclub. En dat terwijl sporten in verenigingsverband erg leuk én erg leerzaam is. Je maakt er vrienden voor het leven en je leert omgaan met winst, verlies en verplichtingen. Met het Multisport-platform Gennep maken kinderen vanaf 6 jaar in een traject van tien weken kennis met allerlei sporten, verenigingen en beweegaanbieders uit de gemeente Gennep. Na schooltijd komen ze onder deskundige begeleiding in beweging waarbij sportplezier en motorische ontwikkeling centraal staan. Ook draagt het bij aan het maken van de keuze bij welke sportvereniging of club ze lid worden.

 

 

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen gratis deelnemen aan Multisport. Al vijftien sport- en beweegaanbieders doen mee en er is voor ieder wat wils. Van tennis en vechtsport tot korfbal en dans. Je kunt je aanmelden voor zes verschillende menu’s: Heijen, Gennep 1, Gennep 2, Ottersum/Ven-Zelderheide, Milsbeek en Speciaal Onderwijs.

 

 

Stempelkaart

 

 

Na elke training ontvang je een stempel op jouw eigen stempelkaart. Heb je minimaal 9 stempels verzameld? Dan maak je kans om een toffe prijs te winnen.

 

 

Het Multisport-platform is een idee dat is voortgekomen uit het Sportakkoord Gennep. Ruim 30 enthousiaste sport- en beweegorganisaties werden supporter en zetten hun handtekening onder het lokale sportakkoord. Met de ambitie om samenwerking te stimuleren dat alle inwoners van de gemeente Gennep plezier kan beleven aan sport en bewegen.

 

 

Meer weten over Multisport? Neem contact op met Joey Rutten (Gennep Doet Mee) via joey@gennepdoetmee.nl of 06-47949518.

 

 

Verwant

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Gennep

Toneelvereniging Matigheid en Genoegen uit Gennep brengt met Woef Side Story een nieuwe voorstelling vol emotie en sensatie, waarin een liefdesverhaal tussen twee viervoeters...

Gemeente Gennep

Een ambitieus project om de flessenhals in de Maas bij Gennep te verbreden, belooft de waterstand bij hoogwater aanzienlijk te verlagen. Met een investering...

Gennep

De Maas en Vilt Mars is een wandeltocht op 30 juni. Je kunt kiezen uit afstanden van 5 tot 50 km en starttijden variëren....