Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vitesse '08 Gennep

Sport

Blamerende nederlaag Vitesse

Vitesse blameerde zich in Oss door met 5-0 te verliezen van FC Schadewijk. Vanaf de eerste minuut liepen de Gennepenaren achter de feiten aan. Lees het verslag van Bertus van As op www.Gennep.News/sport.

Vitesse blameerde zich in Oss door met 5-0 te verliezen van FC Schadewijk. Vanaf de eerste minuut liepen de Gennepenaren achter de feiten aan.

 

 

Door: Bertus van As

 

Vanaf het eerste fluitsignaal zette Schadewijk Vitesse onder druk. De Gennepenaren reageerden steevast te laat en al in de 2e minuut kwamen de gastheren op voorsprong. Benjamin Duah strafst aarzelend ingrijpen van de Gennepse defensie genadeloos af. In de 9e minuut maakte dezelfde speler er ook 2-0 van. Na zo’n 20 minuten leek Koen Theunissen de aansluitingstreffer te scoren. De scheidsrechter keurde het doelpunt echter ten onrechte af wegens buitenspel. In de 32e minuut sloeg Duah opnieuw toe: 3-0.

 

 

Vitesse kreeg maar geen grip op het snelle en enthousiaste spel van de Ossenaren. In de 41e minuut stond het al 4-0 en wederom was Duah de doelpuntenmaker. Vitese had toen al twee spelers vanwege blessures moeten wisselen. In de tweede helft nam Schadewijk gas terug en Vitesse kreeg wat lucht. Gevaarlijk was het allemaal niet.

 

 

Toen Tom Liemburg in de70e minuut ook nog voor de 5-0 zorgde was het Gennepse verzet helemaal gebroken. Tot overmaat van ramp kreeg Koen Theunissen in de 78e minuut nog een directe rode kaart na een wat al te felle tackle op zijn tegenstander. Vitesse werd op alle fronten afgetroefd deze middag en het resultaat was er dan ook naar. Ondanks deze zware nederlaag is Vitesse toch zo goed als veilig. Alleen MULO kan in de resterende wedstrijden nog boven de Gennepenaren eindigen, maar dan moet het wel alle wedstrijden winnen.

 

 

Vitesse krijgt nu twee weken rust. Op 12 mei wordt de competitie hervat met de uitwedstrijd bij Avanti’31 in Schijndel. Deze wedstrijd begint al om 14.00 uur.

 

 

Verwant

Milsbeek

Het Waterschap Limburg (WL) wil een stuk grond verkopen aan de gemeente Gennep. Het gaat om een stuk grond van ongeveer 12.675 vierkante meter....

Gennep

Vroeg uit de veren, een stevig ontbijt, de laarzen aan en op naar de plek waar gestart wordt met de schoonmaak in de natuur....

Column

Dames en heren, zet uw feesthoedjes maar op en haal het barbecuevlees tevoorschijn. Kaarsen op tafel en vuurkorven in het weiland. De vlag mag...

Gennep

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier...