Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ottersum

C2 wint de leukste wedstrijd van het jaar

Traditiegetrouw sluit de jeugd van RKOSV Achates Ottersum het voetbalseizoen af met een partijtje tegen de ouders. Woensdagavond 6 juni trad de C2, jongeren onder de vijftien, aan. Niks elf tegen elf, grensrechter of onverbiddelijke scheids. Gewoon een potje voetballen voor iedereen die het veld in wil.

 

 

Door Anieta Janssen

 

 

En dat willen ze… Met gevaar voor getackeld en ingemaakt worden of ander gezichtsverlies, maar vooral met heel veel plezier.

 

 

 

 

Naast de spelers van de C2 van Achates kwamen ouders, die in de competitie autoreden bij uitwedstrijden, voetbalshirts wasten en supportten langs de lijn, in beweging. En natuurlijk niet zonder de vrijwilligers die een jaar lang het team trainden en coachten. Zonder hen was dit alles niet mogelijk geweest.

 

 

Sommigen speelden een aardig balletje, anderen bleken totaal niet gehinderd door enige voetbalkennis of balvaardigheid mee te doen.

 

 

Hé, mam, die bal had je moeten hebben!

 

 

En ja, de C2 heeft gewonnen.

 

 

Een vette high five.

 

 

 

 

Wellicht de leukste wedstrijd van het afgelopen jaar werd er na afloop in de kantine bij de koffie en limonade door jong en oud besloten. Waarschijnlijk geldt dit voor alle sportverenigingen in Gennep. Lijkt het je wat, ga daar eens horen, kijken en meedoen.
 

 

Verwant