Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

illustratief
Marathonloper Coen Cuijpers uit Gennep

Sport

Coen Cuijpers in de voetsporen van Jules Verne

Op 31 mei gaat het grote avontuur van Coen Cuijpers uit Gennep van start. 65 marathons in 80 dagen, van Gennep naar de Italiaanse stad Palermo. Begin april liep Coen al zes marathons door Limburg. Ook toen begon hij in Gennep, een opwarmertje voor de hardloopreis van geluk. Meer informatie op www.Gennep.News.

Op 31 mei gaat het grote avontuur van Coen Cuijpers uit Gennep van start. 65 marathons in 80 dagen, van Gennep naar de Italiaanse stad Palermo. De hardloopreis van geluk.

 

 

Ik begin in Gennep, waar ik ben opgegroeid. Op de weg neem ik de omgeving en ontmoetingen in mijn hart op.

 

 

Geluksacties

 

 

Na de start bij Hotel de Kroon rent Coen richting Keulen, vervolgens via Heidelberg, Lingenau, Sölden, Verona, Florence, Rome, Napels, Messina naar de eindbestemming op het eiland Sicilië. Onderweg gaat de Gennepenaar geluksacties uitvoeren.

 

 

Elke dag ren ik een marathon, en voer ik minimaal 1 geluksactie uit. Dit mag een gebaar zijn voor iemand die het moeilijk heeft of juist een actie die jou door een moeilijke tijd helpt.

 

 

https://www.facebook.com/GennepNews/posts/2350017295241509?__xts__[0]=68.ARAoytS4c93hYxmvqeH_LmQd81jk1fMANc-vloBSkzMBvPAwfxeYc4klZzWyJgARnCBl-1Z4iGFr22h3kSeL9ObkhS_yL5mDVIF6XbxTzk_FmOjh0o2tFvaDCWnnX1PB-qC1Its8xetVwOxr-0tnTIWqpJYaAqN3Dys-PDqoOQpRSJVf4D11XnvDvI5K5vuH0QO0p3ugt-uTWQTW_3liFPNawIFrUEujoLu3GEWxqux4rJXFh5HKfhO2_rRbmxpHGMhmwnFnH_04w7UkgyxDxseU7NP6fC8NcfnZHI3oEiWKLQnamhoC_7FkYG4bCkfx02yFx3Bt8GqyCdkGwtLHt0f0y2gA&__tn__=-R

 

 

Begin april liep Coen al zes marathons door Limburg. Ook toen begon hij in Gennep, een opwarmertje voor de hardloopreis van geluk. Noordkaap was toen nog startpunt van het grote plan.

 

 

De hardloopreis van geluk

 

 

Een verhaal kent altijd onverwachte wendingen. Prachtig. Dit verhaal loopt nu van Gennep naar Palermo. 65 marathons in 80 dagen van het stadje waar ik opgroeide naar het land dat mijn hart nog nooit bezocht. Onderweg mensen ontmoeten. Verhalen delen. Kleine, mooie geluksacties voor ze doen. In de voetsporen van de magische Jules Verne.

 

 

Wow! Coen Cuijpers gaat 125 marathons lopen

 

 

Mijn droom is dat mensen die het moeilijk hebben, stapje voor stapje steeds meer lichtpuntjes in de duisternis gaan zien. En met deze lichtpuntjes weer een kronkelpaadje terugvinden. Dat uiteindelijk leidt tot een weg vol met stralend zonlicht, waar ze in alle rust rond kunnen kijken.

 

 

Meer informatie vind je op de website movetheearth.run.

 

 

Verwant

Heijen

In Heijen onderzoekt de politie de dood van een 1-jarig jongetje. De oorzaak blijft vooralsnog onduidelijk, terwijl het onderzoek voortduurt. Meer informatie op Gennep.News.

Gemeente Gennep

Ontdek tijdens de online informatieavond in Gennep de meest effectieve energiebesparende maatregelen voor diverse woningtypen. Kostenbesparing, comfortabel wonen en een gezondere leefomgeving staan centraal....

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...