Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

CrossFit Gennep

Sport

CrossFit: lessen voor ouders + kind en senioren

CrossFit Gennep, de sportschool die bekend staat om zijn uitdagende workouts, heeft leuk nieuws voor alle fitnessfanaten in de regio. Ze hebben niet één, maar twee opwindende nieuwe lessen gelanceerd: ‘Ouder + Kind’ en ‘Masters 55+’. Meer informatie op Gennep.News/sport.

CrossFit Gennep, de sportschool die bekend staat om zijn uitdagende workouts, heeft leuk nieuws voor alle fitnessfanaten in de regio. Ze hebben niet één, maar twee opwindende nieuwe lessen gelanceerd: ‘Ouder + Kind’ en ‘Masters 55+’.

 

Ouder + Kind

 

In de Ouder + Kind-les kunnen ouders en kinderen samen sporten. Het is een fantastische gelegenheid om quality time door te brengen met je zoon of dochter, terwijl je tegelijkertijd werkt aan een gezonde levensstijl. Verwacht een mix van plezier, beweging en een gezonde dosis uitdaging!

 

Masters 55+ les

 

En voor de actieve senioren is er de Masters 55+ les. Deze les wordt geleid door een ervaren CrossFit-instructeur. Hier kun je ontdekken wat CrossFit voor jou kan betekenen. Bouw kracht op, verbeter je mobiliteit en boost je algehele fitheid – allemaal op jouw eigen tempo en niveau.

 

De Ouder + Kind-les begint op 6 mei en vindt plaats op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur. Er is plaats voor slechts 4 duo’s, dus wees er snel bij en schrijf je in!

 

De Masters 55+ les begint op 9 mei en vindt plaats op dinsdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur. Er kunnen maximaal 8 deelnemers per les meedoen, dus aarzel niet en reserveer je plekje!

 

CrossFit

 

De instructeur van CrossFit moedigt iedereen aan om hun gezondheid en fitheid serieus te nemen:

 

“Leeftijd is slechts een getal en het is nooit te laat om aan je gezondheid te werken. Kom en doe mee, je zult je sterker, energieker en zelfverzekerder voelen!”

 

Wil je meer informatie over deze spannende nieuwe lessen en je inschrijven? Bezoek de website van CrossFit Gennep.

 

 

Verwant