Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Matulessy speler van de 2e periode bij Achates

Afgelopen zondag in de Achates kantine is bekend gemaakt dat Damien Matulessy de speler van de 2e periode bij Achates is geworden.

 

 

Hij eindigde qua punten gelijk met Taleb Sarkouk maar had daarvoor 110 speelminuten minder nodig, daarnaast werd hij in twee wedstrijden uitgeroepen tot Man of the Match. Siem Loeffen eindigde deze periode op de derde plek.

 

 

 

 

In de eerste wedstrijd na de winterstop tegen SES is Taleb Sarkouk uitgeroepen tot Man of the Match. Hierdoor staat hij in het klassement Speler van het Jaar nu op de eerste plek met een kleine voorsprong op Damien Matulessy en JP ten Haaf. Er is echter nog van alles mogelijk aangezien er nog twee periodes volgen.

 

 

Via deze link is meer informatie te vinden en zijn er tevens voor de liefhebbers van statistieken wat bijlagen te zien. Hierin zijn de doelpuntenmakers, assists en speelminuten zichtbaar van Achates 1 tot dusver in het seizoen 2017-2018 in de Vierde Klasse G. Achates staat nu 8e met 17 punten, het verschil met huidige koploper SDDL is echter maar 7 punten dus de verschillen zijn nog klein. Constantia heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld en kan nog wel wat uitlopen.

 

 

Bron en foto: facebook.com/VV-Achates

 

 

Reacties