Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Darters Mouter 1 kampioen

Het Gennepse dartsteam Mouter 1 is overtuigend kampioen geworden in de derde divisie E van de afdeling Rivierenland. Het team van captain Erik Mulders heeft van de 24 gespeelde wedstrijden er 21 gewonnen en promoveert dankzij dit kampioenschap naar de tweede divise van Rivierenland.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Het dartsteam Mouter 1 werkt al acht jaar toe naar een podiumplaats, maar tot nu nog steeds zonder succes. Het plezier in het spelen staat voorop, maar de titel binnenhalen maakt het spelen extra leuk!

 

 

Zegt captain Erik Mulders. Mulders schat dat de jarenlange ervaring van de spelers dit jaar de doorslag heeft gegeven.

 

 

Ze hebben allemaal erg goed gespeeld, zodat we nu de kampioensvlag al kunnen hijsen.

 

 

Mouter 1

 

 

Het team bestaat uit 12 personen met als basis Wietse Thissen, Maikel Lamers, Hans Wilbers, Pieter Graat, Ruud Graat en Harry Schuring. Eric Talsma, Jos van Summeren, Paul Pingen, Ben Verburg, Rida Tanane en captain Eric Mulders completeren het team.

 

 

Dit kampioenschap betekent niet alleen promotie naar de tweede divisie maar ook de mogelijkheid om districtskampioen te worden in de derde divisie. Die strijd wordt geleverd op 3 juni. Dan zal ook de beker horende bij dit kampioenschap worden uitgereikt.

 

 

 

 

Foto: (vlnr) Sponsor Anita van café de Mouter, Eric Talsma, captain Erik Mulders, Wietse Thissen, Maikel Lamers, Jos van Summeren, Paul Pingen, Hans Wilbers, Ben Verburg, Pieter Graat, Ruud Nicolasen en Harry Schuring. Op de foto ontbreekt Rida Tanane.

 

 

Reacties