Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

De Vitaal Verenigen Sportquiz

Vanwege de coronamaatregelen moesten sportverenigingen hun sportdeuren en -velden gesloten houden. Veel leden zitten nog altijd thuis en moeten hun club lange tijd missen. Daar moet verandering in komen volgens de verenigingsondersteuner van Gennep doet mee. Verenigingsondersteuner Joey Rutten:

 

 

We hebben samen met veel bekende (oud)topsporters de Vitaal Verenigen Sportquiz ontwikkeld. Vrijdag 15 mei is het zover en wordt de sportkennis van sportend gemeente Gennep op de proef gesteld.

 

 

De sportparken in gemeente Gennep liggen er verlaten bij. Gelukkig zijn de meeste kinderen alweer buiten aan het trainen. Toch kunnen nog veel leden niet bij hun club terecht.

 

 

Het geduld van de mensen wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze tijd. Sporten verbindt, maar juist nu mogen we elkaar niet opzoeken of samen sporten bij de club.

 

 

Vertelt verenigingsondersteuner Joey. De Vitaal Verenigen Sportquiz brengt daar verandering in.

 

 

Met de sportquiz hopen we de leden van verenigingen betrokken te houden bij hun club en het ‘winelement’ een beetje terug te brengen.

 

 

De quiz bestaat uit veel sportvragen in het thema Olympische Spelen. De vragen in de quiz worden gesteld door bekende (oud)topsporters zoals, Nouchka Fontijn, Pol van Boekel, Danny Post en Demi Schuurs. Iedereen kan online meedoen met de quiz via Kahoot. En er zijn prijzen te winnen, zowel voor de club als voor de leden zelf.

 

 

Meedoen

 

 

Wie mag zich de beste sportkenner van gemeente Gennep noemen? Daar komen we op vrijdag 15 mei achter. Je kunt starten met de quiz vanaf 19:30 tot 19:45 uur. De quiz sluit om 20:30. Ga voor meer informatie en hoe mee te doen naar de website van Gennep doet mee (klik!).

 

 

Reacties