Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

De zon schijnt bij SV Milsbeek

Hartje winter, maar toch schijnt de zon op 15 december weer bij SV Milsbeek. Op deze dag zetten we maar liefst 150 vrijwilligers in het zonnetje. Alle leden die actief zijn bij SV Milsbeek voor de afdelingen korfbal (SPES) en voetbal krijgen een mooie middag/avond aangeboden in de kantine.

 

 

Door: Perry Houtepen

 

 

Vrijwilligers die zich inzetten als coach, trainer of bestuurslid. Vrijwilligers die de kantine bemannen en bevrouwen, activiteiten organiseren en sponsoren binnenhalen. En niet te vergeten de Club van de jonge oude mannen.

 

 

Zij zorgen bijna dagelijks voor de schitterende accommodatie op ons sportpark aan de Zwarteweg 85.

 

 

Het sportpark gelegen aan de voet van natuurgebied de Sint-Jansberg en omringd door De Diepen en het Koningsven.

 

 

Vrijwilligers zijn goud waard voor onze vereniging en we zijn ze erg dankbaar.

 

 

Duurzaamheid

 

 

De afgelopen jaren heeft SV Milsbeek grote investeringen gedaan op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie.

 

 

Ongeveer 7 jaar geleden hebben we geïnvesteerd in zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn inmiddels afbetaald en leiden nu tot concrete besparingen. Vanwege dit succes en de bijdrage die SV Milsbeek wil leveren aan duurzaamheid, investeren we verder in zonnepanelen. CO2 neutraal is het streven.

 

 

Processen vereenvoudigen

 

 

We zijn verschillende processen aan het vereenvoudigen. Zo zijn we voorbereid op de toekomst waarin we een dalende trend zien van leden en vrijwilligers. Met het vereenvoudigen van processen ontlasten we de vrijwilligers en vaak bespaart het ook nog eens geld. We hebben bijvoorbeeld een geld-telapparaat aangeschaft en in de kantine kan nu contactloos betaald worden.

 

 

Velden 1 en2 worden systematisch beregend (veld 3 en 4 volgen in 2019). De laatste investeringen zijn de 2 robotmaaiers.

 

 

Hier zijn we trots op. Deze robotmaaiers geven ons de gelegenheid om niet afhankelijk te zijn van derden. Zij vragen minder capaciteit van onze vrijwilligers. Er zijn geen grote onderhoudskosten aan de eigen grasmaaiers en ze laden zich op met de elektriciteit gewonnen vanuit onze zonnepanelen.

 

 

Verder is een onkruidborstel aangeschaft zodat er geen chemicaliën gebruikt hoeven te worden.

 

 

Ook beschikken we sinds kort over een AED apparaat. Het AED apparaat wordt opgenomen in de landelijke database. Gemeente Gennep helpt ons in het trainen van enkele vrijwilligers voor het gebruik van het AED apparaat.

 

 

Sponsoring

 

 

Zowel de afdeling voetbal als korfbal hebben dit jaar nieuwe scoreborden in gebruik genomen. Ook de beide jeugdafdelingen zijn voorzien van nieuwe tenues.

 

 

Tevens hebben we deze zomer opnieuw sponsorcontracten voor de duur van 3 jaar mogen tekenen met ALBO Milsbeek, CNC grondstoffen, Emons Groep en Teunesen Zand en Grint. We zijn dankbaar voor alle sponsoren die SV Milsbeek ondersteunen. Op 2 november hebben we onze dank geuit door een mooie avond bij eethuis De Diepen voor onze sponsoren te organiseren.

 

 

Op 15 december schijnt de zon voor alle vrijwilligers die onze mooie vereniging kleur geven. Zij creëren een veilige plek waar we mensen verbinden en op een duurzame manier onze leden kunnen laten sporten en plezier beleven.

 

 

SV Milsbeek loopt voorop in de regio en laat zien waar een klein dorp groot in kan zijn.

 

 

Reacties