Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Achates

Ottersum

Donateursactie voor jeugdafdeling Achates

Van maandag 28 augustus tot en met zaterdag 2 september a.s. houdt V.V. Achates haar jaarlijkse donateursactie, waarvan de opbrengst is bestemd voor de jeugdafdeling van de vereniging.

 

 

Ruim 230 jeugdleden trainen en spelen wekelijks in competitieverband onder de bezielende leiding van tientallen vrijwilligers.

 

 

Om dit financieel mogelijk te maken, zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van de vrijgevigheid van de inwoners van Ottersum en Ven-Zelderheide en bevelen onze actie dan ook van harte bij u aan.

 

 

Aldus het bestuur van V.V. Achates.

 

 

Een donateurskaart kost € 20,- en deze kaart geeft tevens recht op gratis toegang bij alle thuiswedstrijden van Achates. Daarnaast zijn er steunkaarten verkrijgbaar vanaf € 5,- maar uiteraard zijn wij blij met elke bijdrage.

 

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide

 

 

Verwant

Sports

Na een adembenemende donderdagavondshow tegen Milsbeek, leek Achates op de toppen van hun kunnen. Helaas, de energietank was nog niet helemaal vol toen ze...

Gemeente Gennep

In Ottersum staat op donderdag 18 januari een belangrijke inloopbijeenkomst op de agenda, georganiseerd door het projectteam Lob van Gennep. Van 19.00 tot 21.00...

Sport

Achates heeft Lucien Roeffen aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025, waarbij de ervaren coach van HBV Beers overkomt. Met succesvolle resultaten en...

Lob van Gennep

Gennep's College keurt ontwerpbestemmingsplan Achates-sportpark goed, ter inzage tot 10 januari. Voorgenomen verplaatsing velden onderdeel Lob van Gennep-project voor groene dijk en Niers-ruimte.