Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Driedubbel fun tijdens de eerste TriatFun

Zet het alvast in je agenda: Een triatlon vol plezier rondom Pica Mare in Gennep. Loop, zwem en fiets samen met jouw team mee op zondag 13 januari.

 

 

TriatFun

 

 

Gennep Doet Mee organiseert voor het eerst de TriatFun. Een triatlon voor iedereen die van plezier houdt. Vorm een team met je familie, vrienden, klasgenoten of sportteam.

 

 

 

 

Plezier voorop

 

 

Plezier en gezelligheid zijn gegarandeerd tijdens de TriatFun. Het gaat bij de triatlon niet om de snelste tijd. Het draait om teamwork en laten zien dat sporten en bewegen vooral erg leuk is.

 

 

Je bent met elk onderdeel ongeveer een half uur actief. Kun je niet zo goed rennen of is juist zwemmen niet je grootste kwaliteit? Dat is geen probleem. Samen met je team zorg je er voor dat je alle onderdelen kunt doen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Meedoen is tenslotte belangrijker dan winnen.

 

 

Samen met verenigingen

 

 

Gennep Doet Mee organiseert samen met verenigingen en organisaties de TriatFun. Veel vrijwilligers en verenigingen helpen mee om er een echt feest van te maken.

 

 

Zij zorgen voor extra fun tijdens de onderdelen.

 

 

 

 

Wil je meedoen? Meld je met minimaal twee en maximaal zes personen aan. Kinderen t/m 8 jaar doen mee onder begeleiding van een volwassene. Deelname kost €3 voor jeugd (t/m 18 jaar) en €5 voor volwassenen (vanaf 18 jaar). Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via gennepdoetmee.nl.

 

Houd de website zeker in de gaten, want dit wil je niet missen.

 

 

Reacties