Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Pre-Season Toernooi
Sporthal Pica Mare_Gennep (2)

Sport

FAST completeert selectie

In de laatste week voor het zomerreces heeft eredivisionist FAST de selectie compleet gemaakt. Van het tweede team van satelietclub Activia komt middenaanvalster Eline Peeters over terwijl passer/loper Noa Klerckx via Peelpush en Set Up’65 de overstap maakt naar de Roze Brigade.

 

 

De zeventienjarige Eline Peeters uit Ledeacker die de opleiding tot tandartsassistente volgt, speelde elf jaren voor Activia uit Sint Anthonis. Eline Peeters is in Sint Tunnisse gelederen opgeleid. Bij FAST wil zij zich verder ontwikkelen.

 

 

Ik was vereerd met de vraag naar FAST te komen, maar ik vond het ook lastig mijn team in de steek te laten.

 

 

Dat zegt de nieuwe aanwinst, die met Lisa Kersten en Joska Fransen de middenpositie gaat invullen. Sinds een maand traint zij mee met de selectie van FAST.

 

 

Het verschil is zeker merkbaar. Het tempo ligt hoger, maar ik begin er aan te wennen.

 

 

De uit Linne afkomstige Noa Klerckx is als tegenstander geen onbekende voor FAST. Als passer/loper van het Meijelse Peelpush stond zij diverse malen tegenover haar nieuwe teamgenoten. Na degradatie in het seizoen 2017-2018 wist zij met Peelpush afgelopen seizoen kampioen te worden in de Topdivisie.

 

 

De terugkeer in de Eredivisie beleeft de student Sport en Marketing op de Johan Cruijff Academy in Tilburg bij FAST. Aanvankelijk tekende zij bij Set Up’65 in Ootmarsum, maar nadat het contract daar wegens gewijzigde omstandigheden ontbonden werd, lag de weg naar de eredivisionist uit Gennep en Sint Anthonis vrij.

 

 

Ik ben blij met de overgang naar FAST. Er staat een leuke en enthousiaste groep waar ik graag deel van uit maak. Enkele meiden ken ik goed als tegenstanders, en ik ben blij zet beter te leren kennen als teamgenoten. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen.

 

 

Met de komst van Eline Peeters en Noa Klerckx telt de selectie van trainer Harmen Bijsterbosch dertien speelsters. FAST opent de competitie 2019-2020 op 12 oktober met een uitwedstrijd tegen Springendal Set Up’65 in Ootmarsum. Vier dagen later (16 oktober) wacht de derby thuis tegen Peelpush.

 

 

Verwant

Sport

Flamingo's Dames 1 triomfeert als kampioen van Promotieklasse C met een indrukwekkende 4-0 overwinning op Hapse Havoc 2. Rachel Feron's afscheid na 13 jaar...

Sport

FAST, samenwerkingsverband tussen de volleybalclubs Flamingo's uit Gennep en Activia uit Sint Anthonis, krijgt nog één kans om te schitteren! Voormalig volleybalbondscoach Avital Selinger...

Sport

In hun laatste wedstrijd heeft eredivisionist ARBO Rotterdam/FAST een 3-1 nederlaag geleden tegen Peelpush in de Limburgse derby. Opmerkelijk was de afwezigheid van het...

Sport

Na zeven succesvolle jaren op het hoogste niveau heeft het vrouwenvolleybalteam van FAST afscheid genomen van het topvolleybal in Gennep. De Roze Vogols speelden...