Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

FAST niet opgewassen tegen koploper

FAST heeft zondagmiddag in Vroomshoop niet voor een stunt kunnen zorgen. In sporthal Het Punt trakteerde koploper Eurosped het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis op een ingecalculeerde 3-0 nederlaag. De cijfers waren niet maatgevend voor de verhoudingen in het veld.

 

 

Door: Jos Gröniger, archieffoto: Peter Gommans

 

 

FAST bood de ambitieuze koploper bij vlagen goed tegenspel. Zo ook in de eerste set waarin de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch tot 9-8 in het spoor bleef. Eurosped voerde de servicedruk op, en schudde de bezoekers in een mum van tijd af. Met 25-12 trok de thuisclub de winst naar zich toe.

 

 

FAST trok ook in de tweede set lang met Eurosped op. Bij 9-9 sloegen de Overijsselse dames een gat naar 16-10. De ogenschijnlijk beslist strijd lag weer open toen FAST knap terugkwam tot 17-17. Toch liet Eurosped zich niet van de setwinst afhouden. Met 25-22 kwam de ploeg van trainer Jan Berendsen op 2-0.

 

 

Ook in de derde set hield FAST de thuisploeg aanvankelijk bij. Na een tempoversnelling liep Eurosped weg en trok de set met 25-15 naar zich toe. FAST keerde met lege handen huiswaarts maar het putte moed uit het bij vlagen vertoonde spel. Het samenwerkingsverband tussen Activia en Flamingo’s speelt zondag de thuiswedstrijd tegen Dros-Alterno uit Apeldoorn. Indien de ploeg zondag in het Gennepse Pica Mare inspiratie put uit de nederlaag tegen Eurosped, ligt de eerste driepunter in het verschiet.

 

 

Reacties