Agenda
Volg ons
Shared Space
 

FAST opent Kampioenpoule tegen landskampioen

Voor de volleybalsters van FAST uit Gennep en Sint Anthonis gaat zondag de Kampioenspoule van start. De Roze Brigade opent de reeks van tien wedstrijden in Sint Anthonis tegen regerend landskampioen en kersvers bekerwinnaar Sliedrecht Sport.

 

 

Door: Jos Gröniger, archieffoto: Peter Gommans

 

 

De ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch, die onlangs zijn contract verlengde, kan vrijuit spelen, en dat is een rol die de nummer zes uit de reguliere competitie op het lijf geschreven is.

 

 

Bijsterbosch blijft bij FAST

 

 

De wedstrijdreeks in de Kampioenspoule loopt tot en met zondag 14 april. De nummers een en tweestarten daar na een tweestrijd om het landskampioenschap. FAST opent zondagmiddag (15.30 uur) tegen Sliedrecht Sport. Op carnavalszondag 3 maart) wordt in Vroomshoop tegen Eurosped gespeeld. Vervolgens bindt het de strijd aan tegen Springendal Set Up’65 (in Ootmarsum, 9 maart), VC Sneek (Gennep, 16 maart), Regio Zwolle Volleybal (Sint Anthonis, 19 maart, onder voorbehoud), Eurosped (Gennep, 23 maart), Regio Zwolle Volleybal (Zwolle, 27 maart), Springendal Set Up’65 (Sint Anthonis, 31 maart), VC Sneek (Sneek, 6 april) en Sliedrecht Sport (Sliedrecht, 13 april).

 

 

Reacties