Agenda
Volg ons
Shared Space
 

FAST pakt de draad weer op

Volleybal eredivisionist FAST heeft tweeënhalve week na de laatste competitiewedstrijd de draad weer opgepakt. Het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis richt de blik vanaf nu vol op het vierde seizoen in de Eredivisie.

 

 

Door: Jos Gröniger

 

 

Naast de kennis en ervaring van assistent Josha Kailola kan trainer Harmen Bijsterbosch in het nieuwe seizoen rekenen op Rogier Veltrop, die als derde assistent bij FAST aan de slag gaat.

 

 

Ook middenaanvalster Lisa Kersten blijft het team trouw. Met haar is een overeenkomst voor nog een seizoen gesloten. Voor de positie van spelverdeelster keert Bregje van den Heuvel terug bij FAST. Zij sluit na een buitenlandstage in Canada vanaf augustus weer aan bij de ploeg waar zij afgelopen seizoen in de reguliere competitiepoule al voor uitkwam.

 

 

Lara Hendricks –in het seizoen 2017-2018 speelde zij regelmatig voor FAST- sluit na een buitenlands verblijf bij de ploeg van Bijsterbosch aan. Zij studeerde en speelde afgelopen jaar in de USA. Het talent kwam eerder uit voor Flamingo’s uit Gennep en Activia uit Sint-Anthonis.

 

 

Met Ellen Willems, Veerle van den Heuvel, Bregje van den Heuvel, Lisa Kersten, Rachel Feron, Maus Smeets, Puck Hoogers, Steffie Janshen, Daniëlle Bosman, Lara Hendricks en Joska Fransen telt de selectie voorlopig elf speelsters. Het technisch kader in nog met enkele speelsters in gesprek.

 

 

FAST traint tot eind juni door. Na de zomervakantie wordt dan medio augustus de voorbereiding op het nieuwe seizoen herstart.

 

 

Reacties