Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

FAST 2020 volleybal Peter Gommans

Sport

FAST sluit af met clinic door Avital Selinger

FAST, samenwerkingsverband tussen de volleybalclubs Flamingo’s uit Gennep en Activia uit Sint Anthonis, krijgt nog één kans om te schitteren! Voormalig volleybalbondscoach Avital Selinger zal een spetterend slotakkoord verzorgen door een clinic voor coaches te geven. Meer informatie op Gennep.News.

FAST, samenwerkingsverband tussen de volleybalclubs Flamingo’s uit Gennep en Activia uit Sint Anthonis, krijgt nog één kans om te schitteren! Voormalig volleybalbondscoach Avital Selinger zal een spetterend slotakkoord verzorgen door een clinic voor coaches te geven.

 

Ook de nieuwe trainer van Activia, Michael Beugelsdijk, zal een masterclass geven. Activia neemt de eredivisie-licentie van FAST over, aangezien FAST geen overlevingskansen meer had in de eredivisie.

 

Selinger heeft volleybalclubs uit de omgeving uitgenodigd om deel te nemen aan zijn lessen. Selinger was bondscoach van het Nederlands team in 2011 en heeft daarna op verschillende plekken als coach gewerkt. Van 2020 tot november 2022 was hij opnieuw bondscoach. Als spelverdeler maakte hij deel uit van het Nederlands mannenteam dat in 1992 de finale van de Olympische Spelen van Brazilië verloor.

 

De locatie voor deze spannende activiteiten is de Activiahal (Oelbroeck) in Sint Anthonis. De masterclass voor volleybaljeugd zal op zondag 14 mei plaatsvinden. Voor de C-jeugd en kinderen van de niveaus 5 en 6 van 10.30 tot 12.30 uur, en voor de A- en B-jeugd van 12.30 tot 14.30 uur.

 

De clinic voor trainers zal plaatsvinden op zondag 21 mei van 10.30 tot 13:00 uur. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bé van der Woude via bevanderwoude@icloud.com voor meer informatie en aanmelding.

 

Archieffoto: Peter Gommans

 

Verwant

Sport

Flamingo's Dames 1 triomfeert als kampioen van Promotieklasse C met een indrukwekkende 4-0 overwinning op Hapse Havoc 2. Rachel Feron's afscheid na 13 jaar...

Sport

In hun laatste wedstrijd heeft eredivisionist ARBO Rotterdam/FAST een 3-1 nederlaag geleden tegen Peelpush in de Limburgse derby. Opmerkelijk was de afwezigheid van het...

Sport

Na zeven succesvolle jaren op het hoogste niveau heeft het vrouwenvolleybalteam van FAST afscheid genomen van het topvolleybal in Gennep. De Roze Vogols speelden...

Sport

Het is een verrassing van formaat: ARBO Rotterdam FAST, dat nagenoeg puntloos onderaan de ranglijst bungelt in de eredivisie, heeft zich geplaatst voor de...