Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Feestelijke afsluiting SJO SVHV
Feestelijke afsluiting SJO SVHV

Gennep

Feestelijke seizoensafsluiting SJO SVHV

De jeugdteams van Vitesse ’08 en VV Heijen vierden op 25 mei de officiële lancering van hun nieuwe naam SVHV en de afsluiting van het seizoen met een feestelijke dag vol activiteiten. Hoogtepunten waren onder meer wedstrijden tussen ouders en kinderen en heerlijke snacks.

Zaterdag markeerde een bijzondere dag voor de jeugdvoetbalteams van Vitesse ’08 en VV Heijen. Deze dag betekende het einde van het eerste seizoen onder de gezamenlijke naam: SVHV (Sport Vereniging Heijen Vitesse).

 

Het sportcomplex barstte van de activiteiten. Een springkussen, bubbelvoetbal en een levend tafelvoetbalspel trokken de aandacht van de jeugdspelers, die zich volop vermaakten. Het hoogtepunt was misschien wel de wedstrijd tussen ouders en kinderen, waarbij hilarische momenten zorgden voor veel gelach en vrolijkheid. Hoewel de ouders hun best deden, waren het toch de kinderen die als ware sterren schitterden op het veld.

 

Voor de inwendige mens was er geen gebrek aan lekkernijen. Broodjes hamburger en frikandel vonden gretig aftrek en zorgden voor een constante stroom van blije gezichten bij de kantine. De betaalbare prijzen maakten het feest compleet.

 

 

Wat deze dag echt bijzonder maakte, was de saamhorigheid en samenwerking tussen de spelers en ouders van beide teams. Het was duidelijk dat de fusie van Vitesse ’08 en VV Heijen een succes is, met een harmonieuze sfeer en goede samenwerking als resultaat.

 

De organisatie van deze feestelijke dag lag in handen van een klein, maar toegewijd team van ouders van jeugdspelers. Hun inspanningen en toewijding verdienen lof, want dankzij hen kunnen de jeugdspelers van SVHV terugkijken op een memorabele seizoensafsluiting.

 

Met zoveel enthousiasme en betrokkenheid is de toekomst van SVHV rooskleurig. Op naar nog meer succesvolle seizoenen en feestelijke afsluitingen!

 

Sport Vereniging Heijen Vitesse

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...

Heijen

De gemeente Gennep biedt de Paardenwei in Heijen tijdelijk ter pacht aan voor begrazing van vee. Geïnteresseerden kunnen zich tot 2 juli 2024 aanmelden...

Gemeente Gennep

Op 1 januari 2024 had 30,6% van de woningen in Gennep energielabel A. Slechts 6,2% had energielabel F of G. Gemiddeld heeft een woning...