Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

VIOS/SPES Peter Gommans
VIOS/SPES Peter Gommans

Sport

Finaleweken voor VIOS/SPES

VIOS/SPES staat voor twee belangrijke wedstrijden. De bekerfinale tegen Be Quick en de play-off voor de NK-finale tegen Melderslo. Het team is klaar voor de uitdaging en hoopt op een succesvolle afsluiting van het seizoen.

VIOS/SPES maakt zich klaar voor een spannende periode. Na een ongeslagen seizoen eindigden ze bovenaan de competitie. Ze versloegen Prinses Irene met 8-12. Deze week wachten belangrijke wedstrijden.

Beker

 

Donderdag 6 juni speelt VIOS/SPES de bekerfinale tegen Be Quick in Reusel. De selectie is vol vertrouwen na een succesvol seizoen. “Ik ben trots op de meiden,” zegt coach Niels Schallenberg.

 

“De komende twee weken gaat het echt om de prijzen.”

 

Play-off

 

Zondag volgt de play-off voor de NK-finale. VIOS/SPES speelt thuis in Milsbeek tegen Melderslo. De spanning loopt op, maar de sfeer binnen het team is goed.

 

Wedstrijd

 

Tegen Prinses Irene kon VIOS/SPES de spitsen Wies Weijers en Indy Oldenhof rust geven. De eerste helft was moeizaam met weinig doelpunten (3-3). Na rust kwam er meer vaart in het spel.

 

VIOS/SPES liep uit naar 5-9 en kon de wedstrijd rustig uitspelen. Jasmijn Arts en Sofie Janssen kregen speeltijd in het vierde kwart. De eindstand werd 8-12. Coach Niels Schallenberg is blij met de prestaties van zijn team.

 

“Het is mooi om te zien dat we een brede selectie hebben en zonder Wies en Indy ook lekker kunnen spelen.”

 

De coach heeft vertrouwen in de komende wedstrijden.

 

Archieffoto: Peter Gommans

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op...

Sport

VIOS/SPES verliest in de laatste seconden de bekerfinale tegen Be Quick. Na een sterke eerste helft gaven ze een voorsprong weg. Zondag spelen ze...

Sport

Dit weekend strijden de korfbalteams van VIOS/SPES om de NK-titel. Met thuisvoordeel hopen ze op veel steun. Donderdagavond spelen ze de bekerfinale tegen Be...

Avond4Daagse

De Avond 4 Daagse van Ottersum vindt plaats van 25 tot en met 28 juni. Met routes van 5 tot 20 kilometer en een...