Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Flamingo’s snakt naar vrijwilligers

Volleybalvereniging Flamingo’s blijft na dit seizoen waarschijnlijk bestaan. Er wordt wel al een tijdje nagedacht over wat er met de Roze Vogols moet gebeuren. Er is werk aan de winkel. Woensdag 23 januari was er een bijeenkomst voor en door leden.

 

 

Voortbestaan Flamingo’s in gevaar

 

 

Nieuwe motor

 

Eind vorig jaar is een adviescommissie in het leven geroepen die nu met een voorstel komt. Essentiële vervolgstappen, die noodzakelijk zijn om de vereniging voor de toekomst te behouden, zijn op een rijtje gezet.

 

 

Wij hebben dit op ons genomen met de hoop een nieuwe motor aan het draaien te krijgen.

 

 

De commissie is niet van plan zelf bestuurlijke en organisatorische gaten te gaan vullen.

 

 

Dan worden we opgeslokt door de praktijk van de dag.

 

 

Het adviesorgaan hoopt er samen met huidige én nieuwe vrijwilligers de schouders onder te kunnen zetten. In maart maakt de commissie de balans op. Dan moet er een nieuwe voorzitter met dubbelfunctie zijn, of een nieuwe voorzitter van de vereniging en nieuwe een voorzitter van de technische commissie. Als dat lukt zal de commissie, onder regie van Marcel Weijers, verdere stappen ondernemen.

 

 

 

 

Flamingo’s ’56

 

 

Flamingo’s ’56 behoort tot de grotere volleybalverenigingen van Nederland, en is een van de grootste verenigingen in de gemeente Gennep. Daarnaast organiseert de club jaarlijks de Volleybalfeesten op Sportpark de Groes tijdens het hemelvaartsweekend.

 

 

Bron en meer informatie: flamingos.nl

 

 

Reacties