Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Flynth FAST haalt landskampioen Annemiek Manschot

De selectie van eredivisionist Flynth FAST blijft in beweging. Deze week werd de elfde speelster toegevoegd aan het team van de trainers Harmen Bijsterbosch en Josha Kailola. Met de komst van Annemiek Manschot is ook de middenpositie volledig bezet.

 

 

Door Jos Gröniger

 

 

 

 

Annemiek Manschot

 

De 21-jarige middenaanvalster maakt de overstap van landskampioen Sliedrecht Sport. Voor die club kwam de in Almkerk geboren Annemiek Manschot sinds haar vijftiende jaar uit. In de beslissende vierde finalewedstrijd om het kampioenschap in de Eredivisie verving de middenaanvalster de geblesseerde Lynn Thijssen.

 

 

We zijn blij zijn met de komst van Annemiek, die zowel talent als ervaring toevoegt aan de selectie,

 

 

zegt trainer Hamen Bijsterbosch.

 

 

Annemiek Manschot vervolgt na de zomer de opleiding ALO in Nijmegen, waarvan zij het eerste leerjaar voltooide in Den Haag.

 

 

In Nijmegen zijn studie en topsport bij Flynth FAST uitstekend te combineren, en daar ligt ook de focus,

 

 

zegt de middenaanvalster die de laatste maand meetrainde bij FAST.

 

 

Ik heb een goede indruk gekregen van het team. Het is een hechte groep, die tot leuke dingen in staat is. Bij Flynth FAST verwacht ik verder te groeien, want ik wil eruit halen wat er in zit.

 

 

Met Annemiek Manschot in de gelederen krijgt de speelstergroep van Flynth FAST nog meer gestalte. Het is de wens van de technische staf om nog enkele speelsters te laten aansluiten.

 

 

Reacties